ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Skoda: Δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο στο Citigo

Skoda: Δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο στο Citigo

Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο αναγκαία η χρήση του αυτόματου κιβωτίου στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούμε στη πόλη. Τα μποτιλιαρίσματα, οι συνθήκες κίνησης, οι χαμηλές ταχύτητες και η φόρτιση από την οδήγηση είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που ενισχύουν τη χρήση του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, το οποίο κερδίζει έδαφος σε όλο τον κόσμο.

Η Kosmocar – Skoda, προσφέρει το Citigo, χωρίς επιπλέον χρέωση του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Η τιμή είναι δελεαστική και καθορίστηκε στα 9.580 ευρώ. 

Το δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης και ένα από τα best-seller της κατηγορίας του, τώρα γίνεται ακόμα πιο προσιτό και ελκυστικό. H συγκεκριμένη προσφορά αφορά στην 5θυρη έκδοση Active, με τον κινητήρα 1.0, ισχύος 60 ίππων.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία εξαιρετική προσφορά, καθώς το αυτόματο κιβώτιο ανεβάζει την πρακτικότητα του μοντέλου σε άλλο επίπεδο. Η κίνηση στην πόλη γίνεται παιχνίδι, με το Citigo να αποτελεί πλέον την ιδανική πρόταση για οικονομική, ασφαλή και τώρα ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη μετακίνηση στις μεγαλουπόλεις.

Με βάρος λιγότερο από 30 κιλά, το αυτόματο κιβώτιο – γνωστό ως ASG – είναι ένα από τα ελαφρύτερα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων που κατασκευάστηκαν ποτέ. Παράλληλα, με αυτό επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καθώς η κατανάλωση βενζίνης είναι μειωμένη κατά 0,1 του λίτρου ανά 100 χλμ., σε σχέση με το χειροκίνητο.

To Skoda Citigo, με μήκος 3,597 μ., πλάτος 1,645 μ. και ύψος 1,478 μ. (το 5-θυρο μοντέλο) είναι ένα από τα μικρότερα αλλά πλέον ευρύχωρα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Με νέο design στο καπό και τον προφυλακτήρα, ανακαινισμένα φώτα ομίχλης, φώτα ημέρας LED και νέα γρίλια ψυγείου στην κλασική γραμμή  Skoda, είναι και από τις πιο κομψές παρουσίες στην πόλη. Στο εσωτερικό, εντυπωσιάζουν οι άφθονοι χώροι για την κατηγορία και οι πολλές ‘SIMPLY CLEVER’ λύσεις που κάνουν τη ζωή οδηγού και επιβατών πιο εύκολη.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός τρικύλινδρος των 999 κ.εκ., 60 και 68 ίππων όταν χρησιμοποιείται ως καύσιμο το φυσικό αέριο. Η ασφάλεια που προσφέρει το μοντέλο είναι κορυφαία για την κατηγορία του. Με πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, το Citigo έχει να επιδείξει ανάμεσα σε άλλα Break Assist, φρένα έκτακτης ανάγκης, ηλεκτρονικό έλεγχο σταθερότητας (ESC), σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ηλεκτρονική εμπλοκή διαφορικού (EDL) κ.α.

 

SPONSORED LINKS

"Ένα από τα τελευταία προνόμια των αντρών είναι που δεν χρειάζεται να είναι ωραίοι για να γοητεύσουν."

Βολίνσκι, 1934-2015, Γάλλος σκιτσογράφος

  • Ημέρα γιορτής στο ρωμαϊκό ημερολόγιο της Επόνα θεότητας προστάτιδας των αλόγων και γενικότερα των υποζυγίων, η οποία ενσωματώθηκε στην επίσημη θρησκεία της Αρχαίας Ρώμης αποκαλούμενη Epona Augusta και Epona Regina
    218 π.Χ. - Μάχη του ποταμού Τρεβία, η πρώτη μεγάλη μάχη του Β' Καρχηδονιακού Πολέμου μεταξύ των Καρχηδονιακών δυνάμεων του Αννίβα και της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας
    1918 - Εκστρατεία της Κριμαίας: Απόβαση της 156η γαλλικής μεραρχίας στην Οδησσό

© 2002-2018 MEDIA2DAY