Ο Ιοβόλος έγινε blogger! Το blog έχει ως σκοπό την καταγραφή προσωπικών εντυπώσεων των συντακτών του, αλλά και την αποτύπωση των όσων λέγονται ή εννίοτε... ψιθυρίζονται, μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Αλλά ρύσαι ημάς από του spam...

Αλλά ρύσαι ημάς από του spam...

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας τα "αιτήματα της καρδιακής σας προσευχής προς την Παναγία", και εμείς θα μνημονεύουμε τα ονόματά σας στην Ιερά Πρόθεση του Ιδρύματος και μπροστά στην Εικόνα της Μεγαλόχαρης....

Με τα λόγια αυτά η ιστοσελίδα της Μητρόπολης της Σύρου υποδέχεται τον ευλαβή οπαδό της τεχνολογίας αποκαλύπτοντας την δυνατότητα υποβολής αιτημάτων στην Παναγία της Τήνου μέσω email! Και εγώ που μετά από τόσα χρόνια ακόμα δε μπορώ να χωνέψω πως καθιερώθηκε η φανταιζί αρχιτεκτονική άποψη με τους σταυρούς από νέoν στους τρούλους!

Μπορεί η ελληνική εκκλησία να διαβαίνει σιγά σιγά τον Ρουβίκωνα, αλλά θα αρχίσει να ανακαλύπτει άλλα προβλήματα όπως της προόδου. Φαντάζομαι:

- Πως πάμε από συμμετοχές, τέκνον admin;
- Πολύ spam, πάτερ. Πολύ spam…
- Ο Θεός μεθ’ ημών...


Νομίζω δε ότι είμαστε πολύ κοντά σε παπαδοblog, σε posts στο youtube με «αξέχαστες λειτουργίες» και σε chat rooms για τη δευτέρα παρουσία.

Α, φαντάζομαι ακόμη πως είμαστε πολύ κοντά σε χρήση συστήματος online πληρωμών αντί για τα γνωστά τάματα. Προφανώς με πιστωτικές κάρτες, που ειδική επιτροπή θα διασφαλίζει ότι δεν φέρουν τον τριψήφιο κωδικό του σατανά...


SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v