Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

Στην παρουσίαση του ηλεκτρονικού βιβλίου THE END Concept

Στην παρουσίαση του ηλεκτρονικού βιβλίου THE END Concept

Το THE END Concept παρουσιάστηκε με έναν μοναδικά δημιουργικό τρόπο, σε κοινό και δημοσιογράφους. Η παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace & Luxury Suites, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, με έναν εικαστικό και διαδραστικό τρόπο που μας ταξίδεψε στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών.Τάμτα, Έλενα Γεωργανά, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Η Κοκκινοσκουφίτσα μας προειδοποίησε για τους Κινδύνους του Ίντερνετ, ο Μόγλης μας ευαισθητοποίησε για την Οικολογική Καταστροφή, η Χιονάτη έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα κατά του Ρατσισμού κλπ., καθώς το Αιώνιο Παιδί ταξίδεψε σε 12 σταθμούς για να αναδείξει τα πιο σημαντικά σύγχρονα κοινωνικά θέματα που απασχολούν όλους μας!

Κατερίνα Γερονικολού, Μελέτης Ηλίας

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου “THE END” – της οποίας τα έσοδα από την πώληση δωρίζονται στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος - μέσω διαδραστικής οθόνης (touch screen) και να απολαύσουν την εντυπωσιακή έκθεση με φωτογραφίες των επωνύμων που στήριξαν την εν λόγω δράση.

Κατερίνα Γκακάκη, Έλενα Γεωργανά (Ιδρύτρια BRB Creative Concepts)

Στην παρουσίαση του βιβλίου THE END, παραβρέθηκαν πλήθος επωνύμων, συντελεστών του Concept και σημαντικοί υποστηρικτές από τον επιχειρηματικό χώρο, μεταξύ των οποίων οι: Τάμτα, Ευρυδίκη, Κατερίνα Γερονικολού, Μελέτης Ηλίας, Σόφη Ζαννίνου, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Σόλων Τσούνης, Στέλιος Κουδουνάρης, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Θάνος Λαϊτσας (Μέλισσες), Ρενέ Στυλιαρά, Κωνσταντίνος Φραντζής, και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Τάμτα, Ευρυδίκη, Στέλιος Κουδουνάρης,  Αλέξανδρος Κασσανδρινός, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Κωνσταντίνος Φραντζής, Έλενα Γεωργανά

Το ηλεκτρονικό βιβλίο, σχεδιάστηκε από την εταιρεία PUBBUH με τεχνολογία Augmented Reality για να εντυπωσιάσει ακόμη και τον πιο δύσκολο αναγνώστη! Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού βιβλίου προσφέρεται δωρεάν για λίγες ημέρες για να έχει την ευκαιρία το κοινό να το γνωρίσει πριν το αγοράσει, στο παρακάτω link: https://www.pubbuh.com/theend

 Ευρυδίκη  

"Δεν είμαστε τίποτα. Αυτό που ψάχνουμε είναι το παν."

Φρήντριχ Χαίλντερλιν, 1770-1843, Γερμανός ποιητής

 • 1864 - Νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα μετά την Επανάσταση της 3ης Σεπτέμβρη.
  1974 - Πεθαίνει ο Βιτόριο ντε Σίκα, Ιταλός σκηνοθέτης.
  1979 – Πεθαίνει ο Δημήτρης Ψαθάς, δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας.
  1985 - Η έκρηξη του ηφαιστείου Νεβάδο ντελ Ρουίς στην Κολομβία δημιουργεί ένα λαχάρ που προκαλεί το θάνατο περίπου 25.000 θανάτους.
  1990 - Ξεκινά τη λειτουργία του ο Παγκόσμιος Ιστός.
  2002 - Το πετρελαιοφόρο πλοίο Prestige βυθίζεται ανοιχτά της Γαλικίας προκαλώντας οικολογική καταστροφή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY