Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

Σάκης Ρουβάς & Marina Jungwirth στο catwalk της Celia Kritharioti στα Madwalk 2019

Σάκης Ρουβάς & Marina Jungwirth στο catwalk της Celia Kritharioti στα Madwalk 2019

Σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που δημιουργήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, εντυπωσίασε το κοινό με το συγκλονιστικό ντουέτο του “Shallow” που παρουσίασε μαζί με τη Marina Jungwirth στη σκηνή του Madwalk 2019 by Serkova Crystal Pure. Η διασκευή του τραγουδιού που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρουσιάστηκε στο catwalk της Celia Kritharioti Haute Couture, η οποία επιμελήθηκε τα outfits των δύο καλλιτεχνών.

Με τη συνοδεία 40μελούς συμφωνικής ορχήστρας υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου, ο Σάκης Ρουβάς έβαλε φωτιά στη σκηνή παίζοντας κιθάρα στο κορύφωμα του κομματιού και στήριξε σε μία συναισθηματική ερμηνεία το ταλέντο της φιναλίστ του φετινού “The Voice of Greece”, Μarina Jungwirth, της οποίας υπήρξε μέντορας στο τηλεοπτικό show, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. 
H φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο», στο οποίο ο Σάκης Ρουβάς κλείνει φέτος 10 χρόνια ως πρεσβευτής και αγγελιοφόρος, καθώς και στο ΕLPIDA Youth Summer Camp, ένα 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών με στόχο τη βελτίωση της αυτοεκτίμησης και της κοινωνικοποίησης των παιδιών.

 

"Τα βιβλία είναι καθρέφτες. Βλέπεις μέσα τους μόνο αυτά που ήδη έχεις μέσα σου."

Carlos Ruiz Zafón, 1964 -, Ισπανός συγγραφέας

  • 1797 - Συνθήκη του Καμποφόρμιο, με την οποία οι Ιόνιοι Νήσοι προσαρτήθηκαν στη Γαλλία.
    1912 - Ο Ελληνικός Στρατός (IV Μεραρχία) απελευθερώνει τη Νάουσα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY