Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

The Macallan x Ermenegildo Zegna

The Macallan x Ermenegildo Zegna

Το brand The Macallan και η Ermenegildo Zegna συναντήθηκαν σε μια όμορφη βραδιά αποκαλύπτοντας τις κοινές τους αξίες.

Με μία ιδιαίτερη εκδήλωση ένωσαν τις δυνάμεις τους τα δύο εμβληματικά brands The Macallan και Ermenegildo Zegna. Η εκδήλωση, που σκοπό είχε να εξυμνήσει την πολυτέλεια και να μυήσει τους εκλεκτούς καλεσμένους στη φιλοσοφία που μοιράζονται οι δύο εταιρείες, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Alexander’s Cigar Lounge του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η Fall/Winter 2019 Συλλογή της Ermenegildo Zegna και το The Macallan Double Cask 12 Years, που οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τόσο straight όσο και ως βασικό συστατικό του Rob Roy cocktail δια χειρός του Head Bartender του ξενοδοχείου, κ. Κώστα Μυλωνόπουλου.

Carlo Minojetti MTM &MTO Manager Ermenegildo Zegna, Φώτης Σιαδήμας Marketing Manager Premium Spirits Coca-Cola Τρία Έψιλον, Όλγα Ζαροκανέλλου Senior Brand Manager Premium Spirits Coca-Cola Τρία Έψιλον, Θέμος Κοντοδήμας Brand Ambassador Premium Spirits Coca-Cola Τρία Έψιλον, Αδάμ Κωνσταντόπουλος Sur Measure Specialist Ermenegildo Zegna, Luca Santagostino Franchising Store Operation Manager Ermenegildo Zegna


Τους καλεσμένους καλωσόρισε η Senior Brand Manager Premium Spirits της Coca-Cola Τρία Έψιλον, κα Όλγα Ζαροκανέλλου, η οποία αναφέρθηκε στο λανσάρισμα του νέου Single Malt The Macallan Double Cask 12 Ετών και αποκάλυψε πώς χρησιμοποιώντας δρύινα βαρέλια προερχόμενα από τις δύο ηπείρους, Ευρώπη και Αμερική, επιτυγχάνεται ένα έντονο γευστικά απόσταγμα που βγάζει νότες φρούτων μελιού και βανίλιας.

Η παρουσίαση συνεχίστηκε με την ομιλία του Sur Measure Specialist της Ermenegildo Zegna, κ. Αδάμ Κωνσταντόπουλου, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην ιστορία του πολυτελούς brand, τόνισε ότι η εταιρεία κατανοεί απόλυτα τον τρόπο ζωής του σύγχρονου άνδρα που αναζητά άνεση και στυλ. Γι’ αυτό καικαλύπτει τις ανάγκες του, τόσο για κλασική όσο και για πιο casual ένδυση, προσφέροντας παράλληλα την αποκλειστική  Made To Measure  υπηρεσία που βασίζεται στην μεγάλη παράδοση της Zegna στην υψηλή ραπτική και την καινοτομία υφασμάτων.Σχετικά με το brand The Macallan και όπως εξήγησε στη συνέχεια ο κος Θέμος Κοντοδήμας, Brand Ambassador Premium Spirits της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η διαδικασία παραγωγής και ωρίμανσης του The Macallan Double Cask 12Υ χαρακτηρίζεται από την απόλυτη έμφαση στη λεπτομέρεια και την εμμονή με την τελειότητα από την αρχή έως το τέλος κάνοντας αισθητή την ένωση των δύο κόσμων Αμερικής και Ευρώπης, που αποτέλεσε και ένα από τα κύρια θέματα της εκδήλωσης.Από τα γευστικά χαρακτηριστικά του The Macallan Double Cask 12Y εμπνεύστηκε ο Executive Chef της Μεγάλης Βρεταννίας, κ. Αστέριος Κουστούδης και δημιούργησε ένα πρωτότυπο food pairing menu που εναλλάσσει τις γευστικές εντάσεις εδεσμάτων όπως το φουαγκρά και το ψητό πεκορίνο προκειμένου να αναδείξει τις νότες του μελιού, κίτρου, ginger και ιωδίου του Single Malt The Macallan Double Cask 12 ετών.

Η βραδιά έκλεισε με τους καλεσμένους να δοκιμάζουν τις εκλεκτές δημιουργίες του Chef συνοδεύοντάς τες με τις εκρηκτικές νότες του Single Malt The Macallan Double Cask 12 Years, ανακαλύπτοντας την ισορροπία των γεύσεων.

 

SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY