Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

Beauty Sales στο ATHENS METRO MALL

Beauty Sales στο ATHENS METRO MALL

Από σήμερα 1η Νοεμβρίου και έως τις 15 του μήνα,  το ATHENS METRO MALL γιορτάζει την ομορφιά.Και φέτος, σε  συνεργασία με τα Galerie De Beaute, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων προσφέρει καθημερινά μοναδικές beauty εκπλήξεις, συμβουλές, προϊόντα, εκπτώσεις και λαμπερά δώρα. Απολαύστε και εσείς ομορφιά…για κάθε στιγμή ενώ την Κυριακή 04 Νοεμβρίου τα καταστήματα θα βρίσκονται ανοιχτά παρέα με τη Νάγια Αποστόλου και τον Athens Dee Jay (12:00-15:00) όπου θα σας περιμένουν για περισσότερο beauty shopping και όχι μόνο!Και μην ξεχνάτε! Και το Νοέμβριο, τα  Happy Family Weekends του ATHENS METRO MALL περιμένουν όλη την οικογένεια στη γωνιά τους, στον 3ο όροφο, κάθε Σάββατο Και Κυριακή - με ελεύθερη είσοδο -  για απίθανα θεματικά παιχνίδια που θα προσφέρουν διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους! Ταυτόχρονα, οι  ακόμα πιο μικροί επισκέπτες απολαμβάνουν αφήγηση παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες στα Happy Family Moments, στον 4ο όροφο!

 

SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY