Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

Διαγωνισμός με υπέροχα δώρα από τη Swarovski

Διαγωνισμός με υπέροχα δώρα από τη Swarovski

Η Swarovski μέσα από μία σειρά ξεχωριστών κοσμημάτων δίνει πολλές και διαφορετικές προτάσεις επαναπροσδιορίζοντας με φρέσκια και μοντέρνα οπτική τα διαχρονικά μοτίβα κατάλληλα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για όλες τις γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάσουν επιλέγοντας μοναδικά κομμάτια για κάθε περίσταση και για όλους τους άνδρες που θέλουν να προσφέρουν το κατάλληλο δώρο που θα μείνει αξέχαστο στην αγαπημένη τους, η Swarovski έχει τις πιο ιδανικές προτάσεις για τη ξεχωριστή γιορτή του έρωτα και της αγάπης. 

Το eFrontRow σε συνεργασία με τη Swarovski χαρίζει λαμπερά δώρα για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε πέντε τυχερές φίλες!Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό γίνεται μέσω της σελίδας του eFrontRow στο facebook εδώ ή μέσω της αντίστοιχης σελίδας μας στο Instagram.

                                                                Τρόπος συμμετοχής

Μέσω Facebook:
-Κάνε Like στην σελίδα του eFrontRow στο Facebook εδώ

-Πες μας με σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού, τι σημαίνει αγάπη για εσένα

-Κάνε share το post του διαγωνισμού


Μέσω Instagram:
-Κάνε follow στο eFrontRow εδώ και τη Swarovski εδώ

- Κάνε tag 3 φίλους σου κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού


Από την κλήρωση θα αναδειχθούν συνολικά 5 νικητές (3 από το Facebook και 2 από το Instagram). Ο διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα 8/2 και θα διαρκέσει έως τις 14/2 τα μεσάνυχτα.

Καλή τύχη!! #SwarovskiGr #CaptureYourLove

"Το σινεμά είναι μια τέχνη όπου κάνεις ωραία πράγματα σε ωραίες γυναίκες."

Φρανσουά Τρυφφώ, 1932-1984, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1916 - Διεξάγεται η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, η μεγαλύτερη ναυμαχία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας
    1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2