Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

Panormos Boutique

Panormos Boutique

Στον Πάνορμο, το πιο διαχρονικό hot spot της Μυκόνου, θα βρείτε την Panormos Boutique με την υπογραφή του Χάρη Ντάβλα, η οποία θα σας εντυπωσιάσει τόσο με το σχεδιασμό της, όσο και με τα προϊόντα που διαθέτει. 


Εμπνευσμένη από τα καλοκαιρινά θέρετρα, η boutique χαρακτηρίζεται από το λευκό & μπλε χρώμα και το ξύλο, αντικατοπτρίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον καλοκαιρινό της χαρακτήρα.

 

Οι δύο πόρτες της σας καλωσορίζουν στο εσωτερικό της, το οποίο λούζεται από το μυκονιάτικο φως και προσφέρει στα ρούχα το φυσικό φωτισμό που χρειάζονται. Χωρίς εξεζητημένα έπιπλα, αλλά με μία απλή αλλά τόσο πρωτότυπη τοποθέτηση, τα προϊόντα είναι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της boutique. 
Ανάμεσα στα ράφια της μπορεί κανείς να βρει resort wear επιλογές για άνδρες και γυναίκες, αλλά και μία μεγάλη γκάμα από εγχώρια και διεθνή Brands, όπως Surf Gypsy, Elena Makri Mykonos, Mc2 St. Barths, Paolita, Agua Bendita, Sun of a beach, Zina G., Rivieras, The project Garments και πολλά ακόμα. 


H Panormos Boutique έδωσε το δικό της προσωπικό της στυλ στην παραλία του Πανόρμου, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτή.

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v