Τα αγαπημένα μας Grecian Chic μαντήλια

Η ταλαντούχα δημιουργός Έλενα Ζουρνατζή μας εκπλήσσει ευχάριστα με το concept Grecian Chic και τα μοναδικά μαντήλια που σχεδιάζει, αντλώντας τις ιδέες της από την Ελλάδα, τον ήλιο, τα χρώματα και τις ομορφιές της. 



Με έμπνευση τον πλούσιο ελληνικό πολιτισμό και παρατηρώντας την καθημερινότητα του Έλληνα δημιουργήθηκαν δύο συλλογές από φουλάρια.


Η πρώτη πιο κλασσική, με αέρα από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι την ελληνική λαογραφική τέχνη. Σχέδια, μορφές και διακοσμητικά στοιχεία μαρμάρινων αγαλμάτων, παλιά κεντήματα και λεπτομέρειες χρυσών κοσμημάτων ζωντανεύουν μέσα στα φουλάρια, με χρώματα που επίσης θυμίζουν Ελλάδα.


Η δεύτερη σειρά έχει χαρακτήρα χιουμοριστικό,  αποτυπώνοντας την Ελλάδα του σήμερα. Παντρεύει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, την ελληνίδα chic κυρία να ποζάρει δίπλα στον έλληνα άνδρα, τον ψαρά, τον βοσκό…


Αγαπημένη δυνατότητα το απόλυτο customised design! Επιλέγετε το αγαπημένο σας θέμα, τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν και η Έλενα θα δημιουργήσει ένα μοναδικό φουλάρι, το οποίο θα τυπωθεί μόνο μία φορά για εσάς.



Τα υπέροχα μεταξωτά φουλάρια, τα pochettes και οι μεταξωτές κορδέλες για τα μαλλιά, αποτελούν την ολοκληρωμένη  συλλογή που διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Grecian Chic, καθώς και στις  boutique  Liana Vourakis (Αθήνα) και Katerina Ioannidis (Θεσ/κη).








Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v