Γούρια για το 2014

Ένα πολύ ωραίο δώρο και ταυτόχρονα ένας πολύ ωραίος τρόπος για να συνοδεύσετε τις ευχές σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι το γούρι, που σύμφωνα με την παράδοση δίνει θετική ενέργεια, ελπίδα και τύχη σε όσους το φορούν. Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών για να μπορέσετε να διαλέξετε εύκολα αυτό που σας ταιριάζει. Δείτε μερικές από τις προτάσεις μας για τα lucky charms του 2014 και κάντε τις επιλογές σας!

Για τον οίκο κοσμημάτων LALAoUNIS πηγή έμπνευσης αποτελεί η διπλή σπείρα και το άπειρο που συνδυάζουν την έννοια του κοσμήματος μαζί με την ευχή για δημιουργία και αρμονία στις ζωές των αγαπημένων μας προσώπων. Ένα κομψό, μοντέρνο και παράλληλα παραδοσιακό δώρο για τις γιορτές, το κάθε κόσμημα μεταφέρει το μήνυμα του για το 2014: Μέσα από την εσωτερική αναζήτηση και αυτοβελτίωση να αφήσουμε το δικό μας θετικό αποτύπωμα στον κόσμο για το νέο έτος!



Για το έτος 2014 ο οίκος ZOLOTAS,  εμπνεύστηκε ένα ξεχωριστό γούρι για να υποδεχτεί το νέο έτος. Η «Αλκυόνη» απεικονίζει τα ήρεμα κύματα και τις 14 ακτίνες του ήλιου που αντανακλούν κάθε ξεχωριστό συμβολισμό της και φωτίζουν το νόημα της αγάπης, της γαλήνης και της χαράς που εμπεριέχει ο μύθος της.   Η Αλκυόνη, το θαλάσσιο πουλί με τα πανέμορφα χρώματα, φέρνει μια μικρή Άνοιξη στην καρδιά του χειμώνα, τις γνωστές Αλκυονίδες ημέρες. Ως εκ τούτου, η ύπαρξή της  συμβολίζει την αισιοδοξία, την ελπίδα, την ηρεμία και τη χαρά ενώ σε πολλούς λαούς θεωρείται ότι η παρουσία της φέρνει καλή τύχη. 


Η Angelo di Spirito Rosa για το 2014 έχει δημιουργήσει ένα πολύ κομψό γούρι, εμπνευσμένο από τον Πήγασο το φτερωτό άλογο της ελληνικής μυθολογίας, ως σύμβολο ελευθερίας και με την ελπίδα να μας χαρίσει επιμονή και σοφία, για να πετύχουμε τους στόχους μας.




To lucky charm της Liana Vourakis για το 2014 μας προτρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα! Πρόκειται για ένα όμορφο ευκολοφόρετο βραχιόλι με χαραγμένη την εν λόγω φράση, που κυκλοφορεί σε επίχρυσο ροζ χρυσό, χρυσό και μαύρο.



Η Στέλλα Βιλδιρίδη φέτος, χρησιμοποιεί τα σύμβολα της ανισότητας για να μας θέσει το ερώτημα: More or Less? (περισσότερο ή λιγότερο); Θέστε τους στόχους σας και σκεφτείτε τι θα θέλατε περισσότερο και τι λιγότερο για τη χρονιά που έρχεται!




Δυναμικό το γούρι του κοσμηματοπωλείου Serkos! Μας προτρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε καλύτερες μέρες...


Η Folli Follie υποδέχεται το 2014 με τις πιο δημιουργικές προτάσεις για το κόσμημα που θα σας φέρει τύχη. Με έναν μοναδικό τρόπο ο αριθμός «14» αποτυπώνεται σε ένα αφαιρετικό μοτίφ που αντλεί έμπνευση από το χώρο της τέχνης. Art στοιχεία συνδυάζονται με minimal αισθητική και συνθέτουν ένα συλλεκτικό κόσμημα σε ροζ επιχρύσωση, συνδυασμένο με αλυσίδα στην ίδια απόχρωση. Εναλλακτικά, αντλώντας έμπνευση από το Κινέζικο Ωροσκόπιο και την Χρονιά του Αλόγου, η Folli Follie σχεδίασε ένα κομψό και μοντέρνο παντατίφ. Το κυκλικό μοτίφ σε ροζ επιχρύσωση διακοσμημένο με κόκκινο σμάλτο και την τρισδιάστατη φιγούρα του αλόγου αποτυπώνει με τον πιο δημιουργικό τρόπο το ελεύθερο πνεύμα. Το μοτίφ συνδυάζεται με κόκκινο κορδόνι για να σας φέρει τύχη το 2014. 



Μία εναλλακτική πρόταση της σχεδιάστριας Celia d. για το 2014 είναι τα ασημένια γούρια με τυρκουάζ πέτρες, σε κρεμαστά για το λαιμό, σκουλαρίκια και βραχιολάκια boho style.




Δυο χιλιάδες δεκατέσσερις ευχές με ένα γούρι μενταγιόν που δημιούργησε η Μάγια Ζούλοβιτς για τη νέα χρονιά. Το γεωμετρικό του σχέδιο και ο λατινικός αριθμός 14 μέσα στο πολύγωνο, αγκαλιάζει όλα όσα ευχόμαστε. Υγεία, ευτυχία, τύχη και στυλ το γούρι 2014 και σε βραχιόλι σε πολλά χρώματα!







Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v