To Powbox φέρνει το Lifestyle Boxing workout στην Ελλάδα

Το Pow Box είναι ότι πιο μοντέρνο και δυναμικό έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο του fitness και συνδυάζει προγράμματα boxing και fitness με έναν καταιγιστικό συνδυασμό ασκήσεων boxing, ενδυνάμωσης και αντοχής στην πιο διασκεδαστική μορφή τους.
To Powbox φέρνει το Lifestyle Boxing workout στην Ελλάδα

Το Pow Box είναι ότι πιο μοντέρνο και δυναμικό έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στον χώρο του fitness και συνδυάζει προγράμματα boxing και fitness με έναν καταιγιστικό συνδυασμό ασκήσεων boxing, ενδυνάμωσης και αντοχής στην πιο διασκεδαστική μορφή τους.


 
Απευθύνεται σε όλους, ακόμα και σε αρχάριους χωρίς καθόλου εμπειρία και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και αποδοτική προπόνηση που  έχεις κάνει ποτέ σου εφόσον σε 60 λεπτά
μπορείς να χάσεις μέχρι και 900 θερμίδες.



Το Pow Box προσφέρει μια ευρεία γκάμα προπονήσεων η οποία κυμαίνεται από boxing, kick boxing, spinning, spin boxing έως και contemporary Pilates, functional training, cross training & Yoga.

Η ιστορία του ξεκίνησε από μία παρέα διαφορετικών ανθρώπων που είχε σαν στόχο να δημιουργήσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία, προπόνησης και ταυτόχρονα διασκέδασης ,για τα ελληνικά δεδομένα σε ένα μοναδικό περιβάλλον που θα θέλεις να επιστρέψεις.



Στεγάζεται στην οδό Τσακάλωφ 29 σε ένα νεοκλασικό κτίριο 5 ορόφων, 700 τετραγωνικών μέτρων όπου οι πιο έμπειροι επαγγελματίες προπονητές δίνουν το παρόν, ενώ ο  Γρηγόρης Μάλλιος – ο Έλληνας πρωταθλητής πυγμαχίας και προπονητής που έχει δημιουργήσει πρωταθλητές στην Ελλάδα και στην Αμερική - ηγείται και καθοδηγεί την ομάδα των trainers με highlight τα signature pow box classes στο υπόγειο του κτιρίου το οποίο έχει στοιχεία club με δυνατή μουσική, show led φωτισμό, οθόνες βίντεο περιμετρικά του χώρου και playlists από τους πιο γνωστούς DJ’s στον πλανήτη.

Eδώ όπως μας λέει ο ίδιος ο Γρηγόρης Μάλλιος :Για μία ώρα ξεχνάς το πάντα και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να φτάσεις στο τέλος και να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. «Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να νικήσεις»

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v