Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

H FREZYDERM στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου

H FREZYDERM στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου

Το σημαντικότερο και πιο ουσιαστικό δώρο για ένα παιδί, είναι η αγάπη και η στήριξη που επιλέγεις να του προσφέρεις. Φέτος, μέσα από την ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πάσχα με αγάπη!», η FREZYDERM στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου, ενισχύοντας οικονομικά το έργο που προσφέρει στα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, μέσα από ένα «digital activation αγάπης» στα social media, κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας, η εταιρεία καλεί το κοινό να συμμετάσχει στην προσπάθεια διαδίδοντας το μήνυμα με μία απλή κοινοποίηση της Πασχαλινής κάρτας - και να συμβάλλει στην πολύτιμη προσφορά αγάπης, με τη δική του στήριξη.

Με στόχο να προσφέρει χαμόγελα και αίσθηση ανακούφισης, η FREZYDERM επιθυμεί να συμβάλλει σε ένα καλύτερο «αύριο» για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές που διατηρεί η Κιβωτός του Κόσμου, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τη σημαντική θέση που κατέχει η «οικογένεια» στη φιλοσοφία της εταιρείας.

Ο κος Ιωάννης Αναστασίου, Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: «Η FREZYDERM παραμένει σταθερά δίπλα σε κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται στήριξη, καθώς η φροντίδα των παιδιών και της οικογένειας τοποθετείται στην κορυφή της φιλοσοφίας της εταιρείας μας. Πέρα από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να τους προσφέρουμε χαρά και αγάπη, με όποιο μέσο έχουμε κάθε φορά στη διάθεσή μας. Για να βοηθήσουμε τα παιδιά, αρκεί πάντα να υπάρχει η θέληση – και ο τρόπος, θα βρεθεί».

Φέτος το Πάσχα, η έμπρακτη στήριξη και απόδειξη αγάπης είναι το πιο όμορφο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στον ίδιο τον εαυτό μας.

Στηρίζουμε την Κιβωτό του Κόσμου
με κλήση στο 19828 (2,60€/κλήση με ΦΠΑ & τέλος σταθερής τηλεφωνίας)
ή με κλήση ή μήνυμα στο 19828 από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (2,48€/κλήση ή sms με ΦΠΑ).
Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού». Εξυπηρέτηση Δωρητών: 2105141935

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kivotostoukosmou.org

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να συνεχίσουμε επειδή δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω."

Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1929 - Λαμβάνει χώρα στο Χόλυγουντ η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2