Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

Η VOGUE WATCH & JEWELLERY ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤO RISE CLUB

Η VOGUE WATCH & JEWELLERY ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤO RISE CLUB

Η καταξιωμένη ελληνική εταιρεία VOGUE Watch & Jewellery ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το RISE Club, με στόχο να στηρίξει μητέρες στην Ελλάδα, ώστε να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας.

Με έναυσμα από την Ημέρα της Γυναίκας και με γνώμονα την αγάπη για τις γυναίκες, η VOGUE Watch & Jewellery θέλει να προσφέρει ουσιαστική στήριξη προς το εγχείρημα του RISE Club, θέτοντας τα θεμέλια για μια συνεπή και συνεχή συνεργασία, με στόχο να εμπνεύσει την αλλαγή και να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία στο σύνολο της.

H κυρία Μαίρη Κιτσοπάνου, Marketing Manager της TIMEBOX δήλωσε για τη συνεργασία: «στη VOGUE Watch and Jewellery είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αγκαλιάζουμε τις δράσεις του RISE Club και μαζί δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ουσιαστική εξέλιξη στη ζωή των μητέρων όποιας ηλικίας, που στόχος τους είναι να επιστρέψουν στον εργασιακό στίβο, προσφέροντας με όποιο τρόπο μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Οι συλλογές VOGUE Watch and Jewellery, εμπνέονται από τη σύγχρονη γυναίκα και μέσω της μοναδικής σχεδίασης ρολογιών, κοσμημάτων και smartwatches, αναδεικνύουν κάθε έκφανση της προσωπικότητας, εξυψώνοντας τη θηλυκή τους ταυτότητα. Μέσα από τις συλλογές VOGUE Watch and Jewellery, η γυναίκα του σήμερα επιλέγει από μια ευρεία γκάμα κοσμημάτων και αξεσουάρ, που τονώνουν την αυτοπεποίθησή της για να ανταπεξέλθει στους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να ισορροπήσει καθημερινά, ενώ της δίνεται η δυνατότητα να εκφράσει και νέες πτυχές του πολυδιάστατου εαυτού της.

Η κυρία Ιφιγένεια Καρανάσιου, Ιδρύτρια και Πρόεδρος του RISE Club, δήλωσε: «το RISE Club καλωσορίζει στην οικογένειά του την VOGUE Jewellery and Watches, μια εταιρία που αναγνώρισε εξαρχής τη σημαντικότητα του οράματός μας και που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην υλοποίησή του και στην πραγματική αλλαγή της ζωής των μητέρων που υποστηρίζουμε». Το RISE Club, ένα δίκτυο για την υποστήριξη των μητέρων στην Ελλάδα, τους προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε  να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας, δημιουργεί προγράμματα που προάγουν τη συναισθηματική τους υγεία και παρέχει τις κατάλληλες τεχνικές και υποστήριξη ώστε να επιτύχουν ισορροπία μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Η VOGUE Watch and Jewellery, συνδράμει στο παραπάνω έργο μέσω δράσεων συμβουλευτικής και επιμόρφωσης, coaching και δικτύωσης, ενώ θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα επιπλέον δράσεις για τη συνεργασία.

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2