2 βραβεία για την Outstand Communications

Η Outstand Communications απέσπασε δυο βραβεία για τη Reebok, στα Influencer Marketing Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη χρονιά, από το Marketing Week.
2 βραβεία για την Outstand Communications

Η Outstand Communications απέσπασε δυο βραβεία για τη Reebok, στα Influencer Marketing Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη χρονιά, από το Marketing Week. Η βράβευση αφορά τις κατηγορίες Best Influencer Marketing per Industry - Best in Lifestyle, Sports & Fitness (bronze) & Best Influencer Marketing Strategy - Best Influencer Marketing for Event Promotion (bronze).

Αυτή η σημαντική διάκριση, έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών και θέτει τον πήχη ψηλά για επόμενες πολύ δημιουργικές δουλειές.

Η Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Founder & Managing Director Outstand Communications δήλωσε σχετικά : “Η ομάδα της Outstand Communications συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και βραβευθέντες, την Boussias Communications & το Marketing Week που, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει το industry, συνεχίζει να στηρίζει τη δημιουργικότητα και να επιβραβεύει τον πιο hot τομέα του marketing σήμερα. Η ομάδα μας είναι πολύ ενθουσιασμένη και περήφανη για αυτή τη διάκριση, ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τη Reebok, η οποία μας δίνει την έμπνευση για καμπάνιες που δημιουργούν ξεχωριστό #Legacy”.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v