Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

2 βραβεία για την Outstand Communications

2 βραβεία για την Outstand Communications

Η Outstand Communications απέσπασε δυο βραβεία για τη Reebok, στα Influencer Marketing Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη χρονιά, από το Marketing Week. Η βράβευση αφορά τις κατηγορίες Best Influencer Marketing per Industry - Best in Lifestyle, Sports & Fitness (bronze) & Best Influencer Marketing Strategy - Best Influencer Marketing for Event Promotion (bronze).

Αυτή η σημαντική διάκριση, έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών και θέτει τον πήχη ψηλά για επόμενες πολύ δημιουργικές δουλειές.

Η Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Founder & Managing Director Outstand Communications δήλωσε σχετικά : “Η ομάδα της Outstand Communications συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και βραβευθέντες, την Boussias Communications & το Marketing Week που, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει το industry, συνεχίζει να στηρίζει τη δημιουργικότητα και να επιβραβεύει τον πιο hot τομέα του marketing σήμερα. Η ομάδα μας είναι πολύ ενθουσιασμένη και περήφανη για αυτή τη διάκριση, ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τη Reebok, η οποία μας δίνει την έμπνευση για καμπάνιες που δημιουργούν ξεχωριστό #Legacy”.

 

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2