Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

O DIOR στην Grasse

O DIOR στην Grasse

Ο DIOR και η Grasse – Για την αγάπη των λουλουδιών

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΘΗΣΑΥΡΟΙ.

Ο ΟΙΚΟΣ DIOR ΤΟ ΕΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 2006, ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΤΗΣ GRASSE, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ.

Η GRASSE ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΗ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΣΑΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΗΛΙΟ. ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΒΟΛΗ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ.

Ο FRANÇOIS DEMACHY, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ DIOR, ΩΣ ΝΤΟΠΙΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΑΤΙΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ DIOR. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ.ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ GRASSE ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ CAROLE BIANCALANA ΑΠΟ ΤΟ «DOMAINE DE MANON», ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ Η ARMELLE JANODY ΑΠΟ ΤΟ «CLOS DE CALLIAN», ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΤΗΣ GRASSE ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. ΔΩΔΕΚΑ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ DIOR.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ. Η ΦΥΤΕΥΣΗ, Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, Η ΚΛΑΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ. ΟΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΡΥΘΜΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ. ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ CENTIFOLIA ΑΝΘΙΖΕΙ ΩΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ, ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΥΞΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΝΟΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΙΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΓΗ

Ο PASCAL GUIGNON, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ DIOR, ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ.  

ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΑΛΟΓΟ PERCHERON ΠΟΥ ΔΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΙΑ, ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΟΡΤΙΑΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ.

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ DIOR, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΗΓΚΙΑΣ, ΤΟ ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΣΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.


Parfums Chistian Dior

"Ο κόσμος δεν είναι άσπρος ή μαύρος. Μάλλον μαύρος ή γκρίζος."

Γκράχαμ Γκρην

  • -1820: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης και οι «Φιλικοί» αποφασίζουν να κηρύξουν επανάσταση στη Μολδοβλαχία.

    -1888: Εγκαινιάζεται το Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

    -1918: Γεννήθηκε η Ασπασία Παπαθανασίου, ελληνίδα ηθοποιός, που διακρίθηκε διεθνώς για τις ερμηνείες της στους μεγάλους αρχαίους τραγικούς ρόλους.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2