Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

ΜένουμεΣπίτι:The Bracelet

ΜένουμεΣπίτι:The Bracelet

Πιστή στην πεποίθηση πως ο καλός σκοπός υπηρετείται και μέσα από τη μόδα, η MALIYA εμπνέεται και στηρίζει την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι» δημιουργώντας ένα βραχιόλι, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση μονάδων υγείας.

Το βραχιόλι MALIYA είναι unisex, για μικρούς και μεγάλους, ενώ διατίθεται τόσο σε all time classic χρωματισμούς για να ταιριάζει με όλα τα homewear look μας, όσο και σε πιο happy pop colors, γιατί μπορεί να μένουμε σπίτι αλλά πάνω απ ́ όλα παραμένουμε αισιόδοξοι!Είναι αδιάβροχο, για να μην έχεις κανένα άγχος, ενώ πλένεις τα χέρια σου κρατώντας τον ιό μακριά! Πωλείται έναντι συμβολικής τιμής και μπορείς να το αποκτήσεις στέλνοντας μήνυμα, mail ή απλά τηλεφωνώντας στα στοιχεία επικοινωνίας του brand. Το κατάστημα The Jewel Lab by Maliya είναι μεν κλειστό,  αλλά η προσφορά και η αγάπη βρίσκουν τον τρόπο να φτάσουν οπουδήποτε!
Η Ελλάδα μένει σπίτι αλλά το μήνυμα θα πάει παντού! Μαζί, το μεταδίδουμε ακόμα πιο μακριά! Μαζί, θα πετύχουμε περισσότερα! Είναι... στο χέρι μας!Stay home, be safe, wear your Maliya and spread the word!

#MenoumeSpiti #WearAndShare #StaySafe #FlattenTheCurve

Instagram: https://www.instagram.com/maliya.official/

Facebook: https://www.facebook.com/MaliyaFashionDesign/

Mail: [email protected]

Tel: 6948889688, 6977092737

"Ο κόσμος δεν είναι άσπρος ή μαύρος. Μάλλον μαύρος ή γκρίζος."

Γκράχαμ Γκρην

  • -1820: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης και οι «Φιλικοί» αποφασίζουν να κηρύξουν επανάσταση στη Μολδοβλαχία.

    -1888: Εγκαινιάζεται το Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

    -1918: Γεννήθηκε η Ασπασία Παπαθανασίου, ελληνίδα ηθοποιός, που διακρίθηκε διεθνώς για τις ερμηνείες της στους μεγάλους αρχαίους τραγικούς ρόλους.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2