Αφιέρωμα στην Πολίτικη Κουζίνα

Από την 21 η Φεβρουαρίου έως την 1 η Μαρτίου, το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton θα γεμίσει χρώματα και αρώματα από την Πόλη. Σε αυτό το γευστικό αφιέρωμα, πάνω από 70 παραδοσιακά πολίτικα πιάτα θα εναλλάσσονται καθημερινά στο μπουφέ, όπως ιμάμ μπαϊλντί, αγκινάρες αλά πολίτα, χουνκιάρ μπεγιεντί, ντονέρ κεμπάπ, μυδοπίλαφο πολίτικο, λαχματζούν κ.α


Η Πολίτικη Κουζίνα είναι το τρίτο από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις που έχει προγραμματίσει το αγαπημένο αθηναϊκό εστιατόριο για φέτος το χειμώνα. Προηγήθηκαν η Κρητική και η Πελοποννησιακή κουζίνα, που γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία.


Το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου λοιπόν, το Βυζαντινό θα σας ταξιδέψει στις εικόνες της Πόλης, στα ηλιοβασιλέματα του Βοσπόρου, στη νοσταλγία του Ελληνισμού, με άρωμα από μπαχάρι και κανέλλα. Η τιμή του μπουφέ είναι €38, ενώ οι πελάτες του Βυζαντινού θα δικαιούνται και μία δωρεάν θέση πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο, για κάθε κατανάλωση αξίας €40.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v