To Napolitivo γιορτάζει τα 6 του χρόνια

Πέρασαν έξι χρόνια από την ημέρα που το Napolitivo άνοιξε τις πόρτες του και μια μικρή Νάπολη δημιουργήθηκε στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Μαρίνα του Φλοίσβου.
To Napolitivo γιορτάζει τα 6 του χρόνια

Πέρασαν έξι χρόνια από την ημέρα που το Napolitivo άνοιξε τις πόρτες του και μια μικρή Νάπολη δημιουργήθηκε στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Μαρίνα του Φλοίσβου. 

Το Napolitivo έφερε στην Ελλάδα την αυθεντική, “vera” γεύση της Ναπολιτάνικης pizza. Άλλωστε είναι το μοναδικό εστιατόριο στην Αττική με πιστοποίηση από το Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN).

Οι pizzaiolos που έχουν την ευθύνη να αναπτύξουν καθημερινά το ζυμάρι, να δημιουργήσουν μια άκρως γευστική σάλτσα και να συνθέσουν την τέλεια pizza, εκπαιδεύτηκαν στη Νάπολη από καταξιωμένους maestros. Σε αυτό το  αυθεντικό All Day Pizza Bar, πρωταγωνιστική θέση κατέχει ο εντυπωσιακός ξυλόφουρνος από τη Νάπολη με τούβλα από τον Βεζούβιο.

Η ανάλαφρη ζύμη ωριμάζει για 12 με 24 ώρες προτού ψηθεί στους 480°C για να έχει την ιδανική υφή. Τηρώντας τη Ναπολιτάνικη παράδοση, η πίτσα είναι ατομική και φυσικά, κόβεται στα τέσσερα!

Με περισσότερες από δέκα διαφορετικές επιλογές, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την παραδοσιακή Bufala Margherita, την πικάντικη Diavola αλλά και τις πιο εναλλακτικές Pistacchio e Mortadella και Bolognese. Tα ιταλικά υλικά που συνθέτουν τον καμβά του ζυμαριού, μιλούν τη γλώσσα της αυθεντικότητας και της φρεσκάδας. Άλλωστε το motto του Napolitivo “Spirito Artigianale” είναι η επιτομή αυτής της φιλοσοφίας που αναδεικνύει υλικά και πιάτα αριστοτεχνικά φτιαγμένα. Ανάμεσά τους θα βρείτε τυριά όπως mozzarella di Bufala, parmigiano reggiano και pecorino, ιταλικά αλλαντικά όπως nduja (καυτερή πάστα από ιταλικό χοιρινό σαλάμι), prosciutto, Ιταλικό καπνιστό χοιρινό guanciale και ζουμερή salsiccia (φρέσκο Ιταλικό λουκάνικο) και πολλά ακόμα!



Ξεκινήστε την εμπειρία Napolitivo -όπως κάθε Ιταλός που σέβεται τον εαυτό του με τι άλλο; - με ένα aperitivo. Δεν είναι τυχαίο που το όνομα Napolitivo προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων Napoli και Aperitivo. Εδώ θα βρείτε κλασικά αλλά και σύγχρονα aperitivi όπως Aperol Spritz, λευκή και κόκκινη χειροποίητη Sangria και την παραλλαγή του Americano, Primo Carnera. Aν πάλι θελήσετε να ξεφύγετε από τις κλασικές αξίες, τότε δοκιμάστε το εκπληκτικό Hugo Spritz με Elderflower liqueur και το Garibaldi - συνονόματο με τον διάσημο Ιταλό Στρατηγό - με Campari και εσπεριδοειδή.



Πιστό στον all day χαρακτήρα του, το Napolitivo σερβίρει καθημερινά αρωματικό espresso, λαχταριστά ιταλικά γλυκά και ένα  Italiano brunch που δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Ξεχωρίζει το Uova al Forno, αυγά ψημένα στον ξυλόφουρνο με την αυθεντική σάλτσα Napoletana και τα Pancakes Tiramisù, μια αφράτη έκρηξη γεύσης.

Έξι χρόνια τώρα το Napolitivo γεμίζει την κάθε στιγμή της ημέρας με εκπληκτικές γεύσεις και νοτιοϊταλιάνικο χρώμα! H υπέροχη θέα, η θαλασσινή αύρα και πάνω απ’ όλα η αληθινή, ζεστή φιλοξενία - χαρακτηριστικό και των δύο λαών - κάνουν αυτό το All day pizza bar έναν πραγματικά αγαπημένο προορισμό. 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v