Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

MI-RO Couture Collection A/W 19

MI-RO Couture Collection A/W 19

Εδουαρδιανές φόρμες και 50’s κρινολίνα, εβαζέ διακυμάνσεις εμπνευσμένες από πορτρέτα του Boldini, glam rock tailoring και το αιώνιο ερωτικό παιχνίδι της θηλυκότητας με τα ανδροπρεπή στοιχεία, συνθέτουν τον κορμό της κολεξιόν Υψηλής Ραπτικής των MI-RŌ για τον φετινό χειμώνα, που παρουσιάστηκε στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Κατερίνα Καινούργιου – Σταματίνα Τσιμτσιλή – Δημήτρης Μαστρόκαλος – Γιάννης Ράπτης – Κωνσταντίνος Αργυρός – Χριστίνα Μπόμπα 

Ρετρό, πολυτελή μπροκάρ και μουαρέ ταφτάδες συνυπάρχουν με βαμβακερά πουκάμισα με club γιακάδες, αλλά και αχνές μουσελίνες και κεντημένες δαντέλες με τραχιά tweed. Το σχεδιαστικό δίδυμο των Δημήτρη Μαστρόκαλου & Γιάννη Ράπτη ‘επισκέπτονται’ ξανά τις αγαπημένες τους αναφορές στο ρομαντικό παρελθόν και στο DNA του Οίκου τους, για να δημιουργήσουν μια προσωπική πρόταση σύγχρονης κομψότητας που εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά, όχι μόνο τον κόσμο της μόδας, που έδωσε σύσσωμος το παρόν, αλλά και τους εκατοντάδες φίλους τους από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Κάτια Ζυγούλη (με MI-RŌ)

Δέσποινα Βανδή (με MI-RŌ)

Δημήτρης Μαστρόκαλος – Τόνια Φουσέκη (AXDW) – Γιάννης Ράπτης

Τάμτα (με MI-RŌ)

Demy (με MI-RŌ)

Την επιμέλεια παραγωγής ανέλαβε η Athens Χclusive Designers Week . Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία η Do It For Fun PR.

 

"Ένα λάθος που επαναλαμβάνεται περισσότερο από μία φορά είναι μια απόφαση."

Πάουλο Κοέλο

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica

    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη

© 2002-2019 MEDIA2DAY