Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

Αlex + HYPE η νέα σειρά ρούχων για curvy γυναίκες από την Αλεξάνδρα Κατσαίτη

Αlex + HYPE η νέα σειρά ρούχων για curvy γυναίκες από την Αλεξάνδρα Κατσαίτη

H  Αλεξάνδρα Κατσαίτη σε συνεργασία με την εταιρεία HYPE δημιούργησε μία νέα σειρά για curvy γυναίκες “alex + HYPE”.


Νεφέλη Γεωργαλά, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Δημήτρης Προκόπης 

Οι εποχές αλλάζουν, η μόδα απευθύνεται σε όλους και τα πρότυπα διαφοροποιούνται….ευτυχώς! Το μοντέλο «copy/paste» δίνει την θέση του στην μοντέρνα και σύγχρονη τάση «dare to be different» Έτσι το plus size μπήκε εντυπωσιακά στην μόδα.  Το μονοπώλιο της μόδας σε X-SMALL είναι παρελθόν!


Ειρήνη Μπουντούκη, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη

Η διαφορετικότητα σήμερα είναι «ΗΟΤ» όχι «ΝΟΤ»

Οι καμπύλες απενοχοποιούνται, τα κορίτσια έχουν δικαίωμα στο sexy μίνι που τις κολακεύει, στο Hot στενό που τις αναδεικνύει και στα Trends που αγαπούν!


Απόστολος Μητρόπουλος, Νεφέλη Γεωργαλά

H σειρά “alex + HYPE” by Alexandra Katsaiti σε συνεργασία με την εταιρεία HYPE είναι ο απόλυτος συνδυασμός style & styling για τα σημερινά κορίτσια που είναι πιο ψηλά, πιο ανεπτυγμένα, αγαπούν την μόδα, νιώθουν άνετα με το σώμα τους στο ΧL και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στο MAX.


'Ελενα Γεωργανά

Η συλλογή “Alex + HYPE” ισορροπεί το trend με το class και συνδυάζει θηλυκότητα & δυναμισμό με παιχνιδιάρικη και τολμηρή άποψη για σύγχρονες γυναίκες με προσωπικότητα, που αγαπούν το στυλ και την μόδα και τολμούν να είναι ο εαυτός τους!

 

SPONSORED LINKS

"Τα όρια ενός ανθρώπου καθορίζονται από τα όρια της γλώσσας του"

Λούντβιχ Βίτγκενσταϊν, Αυστριακός φιλόσοφος

  • 1924 - Η Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας μετονομάζεται σε Λένινγκραντ.

    1965 - Φεύγει από τη ζωή ο Ουίνστων Τσώρτσιλ, Βρετανός πολιτικός, πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου κατά την διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY