Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

Pareaki beachwear

Pareaki beachwear

To Pareaki είναι ένα καινοτόμο, label μόδας με εξειδίκευση στο beachwear, που γεννήθηκε από την αγάπη της Σοφίας Ζουμπούλη και της Κατερίνας Μανωλαράκη για την αβίαστη ενδυματολογική κομψότητα που βρίσκεται σε πλήρη παραλληλισμό με το Ελληνικό καλοκαίρι. Οι συλλογές αντλούν έμπνευση από τον πολιτισμό, την παράδοση αλλά και τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα.

Όπως κάθε χρόνο, το Pareaki προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά από πολυμορφικά παρεό, με σχέδια εμπνευσμένα από την Ελλάδα και συσκευασία που επιτρέπει στον τελικό καταναλωτή να αξιοποιήσει το παρεό του με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.Κάθε Pareaki σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα, από φυσικά υλικά και με επιμονή στη ποιότητα και συνοδεύεται από τη χειροποίητη ζώνη του.Τα στάχυα της Δήμητρας, ο μινιμαλισμός του Μόραλη, οι ethnic φραγκοσυκιές και η σκιά της βουκαμβίλιας, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που παρουσιάζονται στα νέα κομμάτια της συλλογής του 2018,  η οποία εμπλουτίζεται με μια collection beach wear, βάζει τα χρωματιστά της στα παιδικά φορέματα και προσφέρει μια ζωηρή παλέτα από έξυπνα τσαντάκια.

Από εφέτος το Pareaki προσκαλεί καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και εικαστικούς να εμπνευστούν από την Ελλάδα. Την κουλτούρα, τον τρόπο ζωής, την ιστορία και να δημιουργήσουν ένα σχέδιο αποκλειστικά για το Pareaki του καλοκαιριού.  Η πρώτη συνεργασία, είναι με το γνωστό εικαστικό Πάρη Κούτσικο, γνωστό ως Parisko, που αποτύπωσε με το χαρακτηριστικό του στυλ, τον Μινώταυρο, σε παρεό και φορέματα της επερχόμενης συλλογής.

 

SPONSORED LINKS

"Η ύψιστη μορφή άγνοιας είναι όταν απορρίπτεις κάτι που δεν ξέρεις τίποτε γι’ αυτό."

Wayne W. Dyer

  • 1915 - Η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Τουρκίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος)

    1991 - Η Λεττονία κηρύσσει την ανεξαρτησία της

    1991 - Καταρρέει το πραξικόπημα κατά του ηγέτη της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ

© 2002-2018 MEDIA2DAY