Ο Βλάσης Χολέβας στο in2life.gr

Ο Βλάσης Χολέβας, ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες σχεδιαστές μίλησε στο in2life.gr, λίγο πριν παρουσιάσει τη νέα του συλλογή, στην επετειακή διοργάνωση της εβδομάδας μόδας την Παρασκευή 21/10.
Ο Βλάσης Χολέβας στο in2life.gr

Ο Βλάσης Χολέβας, ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες σχεδιαστές μίλησε στο in2life.gr,  λίγο πριν παρουσιάσει τη νέα του συλλογή, στην επετειακή διοργάνωση της εβδομάδας μόδας την Παρασκευή 21/10.



1. Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για εσάς;

Η σύγχρονη Ελληνίδα, η γυναίκα του σήμερα. Το ταμπεραμέντο της, η δυναμικότητα που έχει καταφέρει να βγάλει τα τελευταία χρόνια, αλλά και ο ζεστός της χαρακτήρας

2. Bridal, Haute Couture, Business collection!  Τι χαρακτηρίζει την κάθε συλλογή; 

Κοινός παρονομαστής κάθε συλλογής παραμένει πάντα το feminine touch.
Αποσκοπώ κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε ρόλο που καλείται η γυναίκα να παίξει καθημερινά, να της θυμίζω την όμορφη γυναικεία της πτυχή και να την τονίζω μέσα από τα ρούχα που δημιουργώ.

3. Τι θα παρουσιάσετε στο show σας, στο Athens Xclusive Designers Week;

Την AVH By Vlassi Holeva collection. Πρόκειται για μία νέα σειρά ρούχων που εντάσσουμε στην γκάμα των προϊόντων μας και όχι απλά μια νέα συλλογή. Η AVH By Vlassi Holeva είναι μια value for money ready - to wear φρέσκια συλλογή, της οποίας στόχος είναι να προσφέρει στην γυναίκα του σήμερα, stylish outfits για κάθε περίσταση σε προσιτή τιμή. Στην ουσία προσπαθήσαμε να δώσουμε λάμψη - αυτή την λάμψη συνώνυμη του οίκου Vlassi Holeva - μέσα από μια σειρά διαφορετικού ύφους outfits, σε τιμές προσιτές. Η AVH αποτελείται από πολλά φορέματα, jumpsuits και deux pieces. Από girly- chic, glam-rock εως και sophisticated - casual κομμάτια. 



4. Εκτός από τα ρούχα, έχετε στραφεί και στη δημιουργία υποδημάτων. Πείτε μας περισσότερα για αυτή την επιλογή σας.

Σκοπός μου είναι να μπορεί η γυναίκα να παντρέψει τέλεια τις δημιουργίες μου. Από bridal shoes έως και άνετα loafers, στο κατάστημα στο Κολωνάκι θα ανακαλύψετε όλη τη νέα συλλογή από παπούτσια, η οποία φέτος των χειμώνα εμπλουτίστηκε σημαντικά, με υπέροχες γόβες σε νέα σχέδια και εντυπωσιακά μποτάκια.

5. Στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχει «χώρος» για τη μόδα; 

Υπάρχει πάντα χώρος για κάτι που γίνεται με τόσο μεράκι εδώ και πολλά χρόνια και δίνει δουλειά σε τόσο κόσμο. Ο κόσμος της μόδας και η ελληνική βιομηχανία της μόδας καλούνται τώρα να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν μάχη για όλα αυτά που μας ενώνουν και για όλα αυτά που έχουμε δημιουργήσει τόσα χρόνια. Ο κόσμος θεωρώ, οφείλει να στηρίξει ελληνικά προϊόντα, τα οποία φτιάχνονται από ελληνικά χεριά και έχουν πηγή έμπνευσης την ίδια την Ελληνίδα.

6. Ποια είναι τα βασικά κομμάτια-κλειδιά που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στην γκαρνταρόμπα της;

Πολλά μικρά μαύρα φορέματα, pinstripe κοστούμια, καλοραμμένα λευκά πουκάμισα, άνετα παπούτσια για όλες τις περιστάσεις και ένα κομμάτι haute couture.

7. Και τέλος, μία στυλιστική συμβουλή για τη σεζόν που διανύουμε.

Keep it simple. Η απλότητα αναδεικνύει την ομορφιά κάθε γυναίκας!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v