Les Cavaliers Noirs από τον Στέλιο Κουδουνάρη

Ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης μαζί με τη Swarovski υποδέχτηκαν τον κόσμο της μόδας, στο γραφικό θερινό σινεμά “Cine Filip”, που αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για να φιλοξενήσει την παρουσίαση της συλλογής Les Cavaliers Noirs, η οποία εκτυλίχθηκε σαν κινηματογραφική ιστορία στα μάτια των καλεσμένων: Ανδρόγυνη γοητεία, athleisure, tailoring.



Η συλλογή Stelios Koudounaris Fall/Winter 2015-16 δανείζεται στοιχεία, τόσο από την ανδρική γκαρνταρόμπα -σακάκια, μάξι φορέματα με tuxedo πέτα- όσο και από τη χρηστικότητα του athletic chic. 


Πειραγμένα sweatpants συνδυάζονται με εκλεπτυσμένα μάλλινα. Eggshape μαντό φοριούνται πάνω από ντραπαριστά ασύμμετρα φορέματα. Βελούδο, σατέν, ολόμαλλες τσόχες, “armor” πλεκτά και μεταξωτά κρεπ σχηματίζουν γυναικεία και αντρικά τζάκετ, ολόσωμες φόρμες, culottes αλλά και bias cut βραδινά φορέματα, σε δουλεμένους χρωματικούς τόνους χαμηλών αντιθέσεων, συνδυασμένα από τον Άρη Γεωργιάδη που επιμελήθηκε το styling του show. 



Οι τσάντες ισορροπούν στη unisex φιλοσοφία και αποτελούν το statement αξεσουάρ, χωρίς να χάνουν το βασικό τους ρόλο.


Οι eye-catching μπότες και τα flatforms σχεδιάστηκαν ειδικά για τη συλλογή Stelios Koudounaris από τη Sante Shoes.


Την απαραίτητη λάμψη σε κάθε πρόταση του σχεδιαστή έδωσαν τα κοσμήματα από την κολεξιόν “Winter Gardens” της Swarovski, Fall/Winter 2015-16. Οι δημιουργίες με κρύσταλλα στην πρωτότυπη αυτή πασαρέλα του Cine Filip, εμπνευσμένες από τη φύση και πιο συγκεκριμένα από τους κήπους, κυμαίνονταν από διακριτικά μενταγιόν και κολιέ, μέχρι βραχιόλια-μανσέτες, εντυπωσιακά σκουλαρίκια chandeliers και limited-edition κομμάτια, ολοκληρώνοντας ιδανικά το πορτρέτο των ηρώων μας. 



Με την Έλενα Γεωργανά (Swarovski Greece) και τον Στέλιο Κουδουνάρη


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v