Το λαμπερό show των ΜΙ-RΟ

Το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο ΜΙ-RΟ, παρουσίασε την Τετάρτη με ένα λαμπερό show,  την κολεξιόν τους για την άνοιξη καλοκαίρι 2015, σε ένα χώρο γεμάτο αναμνήσεις, όπως του πρώην Ανατολικού αεροδρομίου στο Ελληνικό. 



Καλλιτέχνες, φίλοι, fans του Οίκου και συνεργάτες από το χώρο των ΜΜΕ, ως ταξιδιώτες κατέφθαναν στο χώρο των Αναχωρήσεων του αεροδρομίου, έτοιμοι για την “απογείωση” σε ένα σχεδιαστικά μοναδικό ταξίδι.


Ο Δημήτρης Μαστρόκαλος και ο Γιάννης Ράπτης, το ταλαντούχο δίδυμο πίσω από τους ΜI-RO, σχεδίασαν το ταξίδι S/S 15, τόσο για γυναίκες, όσο και για άντρες.  Οι υπέροχες δημιουργίες της Συλλογής, με έντονες επιρροές από τα 60s, αναβίωσαν και αποτύπωσαν τη χρυσή εποχή της Αεροπορίας του 1967  "προσγειώνοντας" την στο διεθνές jet set του σήμερα.


Στην άκρως 60s oriented ανοιξιάτικη γυναικεία συλλογή, πρωταγωνιστούν μικρά γεωμετρικά φορέματα, μίνι εβαζέ φούστες, διάφανα ρομαντικά πουκάμισα, παστέλ χρώματα και δαντέλες!



Στην αντρική σειρά, κοντά βαμβακερά παντελόνια, μαλακά σακάκια σε ton sur μονοχρωμίες, χαλαρά σε εφαρμογή πουκάμισα, Τ-shirts από αιγυπτιακό βαμβάκι, δημιουργίες που συνθέτουν μια εύκολη και άνετη εμφάνιση.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v