Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

Fly with punk for MCM

Fly with punk for MCM

Για το Φθινόπωρο / Χειµώνα 2013 η MCM παρουσιάζει την καµπάνια «Aviation», αφιερωµένη στη θρυλική πιλότο Amelia Earhart. Η Αμερικανίδα πιλότος τιμήθηκε με το Σταυρό Διακεκριμένης Πτήσης, καθώς υπήρξε η πρώτη γυναίκα που διέσχισε μόνη της τον Ατλαντικό Ωκεανό.
Συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της MCM, η καινούργια συλλογή είναι έτοιµη για απογείωση, παρουσιάζοντας δύο καινούργιες γραµµές πρώτης θέσης. Η Marlene είναι µια σύγχρονη παραλλαγή σε ένα από τα πιο εµβληµατικά κοµµάτια της MCM. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από τις vintage λεπτοµέρειες και από την επιλογή εποχιακών χρωµάτων και υλικών, προκαλώντας νοσταλγία για την εποχή της Amelia Earheart.Η M-Moment επιστρέφει αυτή τη σεζόν, έτοιµη να κλέψει τις καρδιές των γενναίων και όµορφων γυναικών. Η δερμάτινη µε χρυσές λεπτοµέρεις σειρά διαθέτει αίγλη. Κλασσική και διαχρονική, η τελευταία συλλογή της φετινής σεζόν αποτελεί ένα εισιτήριο για τους κοσµοπολίτες παγκοσµίως.Μοναδική αίσθηση προκαλούν τα πρακτικά, όσο και κομψά back-packs, που αποτελούν και την προσωπική μου επιλογή. Η κλασσική MCM συναντά την τολμηρή πλευρά της μέσα από αυτή τη συλλογή, καθώς οι τσάντες ντύνονται με καρφιά και τρουκς, αποκτούν νέα, ζωντανά χρώματα ενώ ταυτόχρονα διατηρούν τη chic αισθητική τους. 

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY