Marviel Collection

Η Μαρία Πάσου, ένα νεαρό ταλαντούχο κορίτσι, είναι η δημιουργός και σχεδιάστρια της Marviel Collection. Το brand αν και μετρά λίγα χρόνια λειτουργίας, έχει καταφέρει να γίνει αγαπητό στο γυναικείο κοινό.
Marviel Collection

Η Μαρία Πάσου, ένα νεαρό ταλαντούχο κορίτσι, είναι η δημιουργός και σχεδιάστρια της Marviel Collection. Το brand αν και μετρά λίγα χρόνια λειτουργίας, έχει καταφέρει να γίνει αγαπητό στο γυναικείο κοινό.

 Η Marviel Collection ιδρύθηκε το 2017 στην Αθήνα και όπως αναφέρει η Μαρία:
" Όλα εγιναν ξαφνικά χωρίς πλάνο. Ως αυτοδίδακτη ξεκίνησα να σχεδιάζω ρούχα για εμένα στα αγαπημένα μου υφάσματα και πατρόν. Έτσι κατάλαβα ότι αυτό με κάνει ευτυχισμένη και σιγά σιγά ξεκίνησα να σχεδιάζω τις πρώτες μου συλλογές". 

Δίνοντας βάση στην ποιότητα των υφασμάτων, τα πατρόν, καθώς και όλη την εικόνα του brand (φωτογραφήσεις , χώροι , μοντέλα , social media ) Καταλαβαινει κανείς, ότι οι συλλογές που σχεδιάζουμε είναι πολύ θηλυκές, αγκαλιάζοντας όλα τα σώματα. Όλα μας τα ρούχα σχεδιάζονται και ράβονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, από ελληνικές βιοτεχνίες. 

"Καθώς αγάπω ιδιαίτερα την «δουλειά» αυτή που μόνο ως δουλειά δεν την βλέπω", τονίζει η Μαρία, "συνεχίζω με πάθος και ρίσκο δίχως να με σταματά και να με αγχώνει τίποτα, να βάζω υψηλούς στόχους. Χάρη στον κόσμο μπορώ και συνεχίζω. Και σε εκείνον χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μπορώ και το κάνω". 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v