Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

εudaimonia shapes & objects

εudaimonia shapes & objects

Το νέο Ελληνικό brand κοσμημάτων που κλείνει μέσα του την “Ευδαιμονία” της Ελλάδας

Το εudaimonia shapes & objects έχει Ελληνικό DNA και σχέδια που πρεσβεύουν την απλότητα και την ισορροπία. Με βασικούς πυλώνες τις έννοιες «Αρχιτεκτονική – Μινιμαλισμός – Διαχρονικότητα», τα κοσμήματα εudaimonia shapes & objects κλείνουν μέσα τους την ευδαιμονία της Ελλάδας, αποτυπώνοντας την κουλτούρα, την κληρονομιά και την διαχρονική ομορφιά της.Σχεδιασμένα με γνώμονα την τάση του slow fashion και ακολουθώντας ένα ηθικό μοντέλο δημιουργίας, κάθε κόσμημα διαθέτει διαχρονικό χαρακτήρα και ποιότητα που εμπνέει τη γυναίκα που το φοράει να δημιουργήσει ένα απόλυτα προσωπικό statement. Μία «υπογραφή» που κινείται με ευκολία μέσα στον χρόνο, ισορροπεί ανάμεσα στο sustainability και το μοντέρνο στοιχείο και αποτελεί ιδανική παρακαταθήκη ακόμη και για τις επόμενες γενιές.

Όλα τα κοσμήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα σε συνεργασία με εγχώριους τεχνίτες και σχεδιαστές και ξεχωρίζουν για τον γεωμετρικό σχεδιασμό τους.

Η MOTIF Collection αποτελεί την ύψιστη σύνδεση της πολυτέλειας με το μοντέρνο ύφος, μέσα από εμβληματικά σχέδια με σοφιστικέ χαρακτήρα. Οι αυστηρές και απόλυτα σύγχρονες γραμμές στα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια της συλλογής, από υλικά όπως ο Χρυσός, ο Λευκόχρυσος, ο Ροζ Χρυσός και το Ασήμι, συνδυάζονται με τη δυνατότητα custom made χάραξης, προσδίδοντας μία προσωπική πινελιά σε κάθε κόσμημα.Οι επιρροές από το επιβλητικό κίνημα Τέχνης Art Deco και οι αναμνήσεις από τα λαμπερά πάρτι της δεκαετίας των 50s στη Νέα Υόρκη, συναντούν τις γεωμετρικές φόρμες και την ραφιναρισμένη κομψότητα του Δωρικού ρυθμού της αρχαίας Ελλάδας.Η SPHERE COLLECTION μάς συστήνει δαχτυλίδια, βραχιόλια και εντυπωσιακά σχέδια για τον λαιμό, σε σχήμα πολυτελών Bubbles που προσθέτουν την πιο ευφάνταστη και minimal chic πινελιά σε κάθε look. Μεμονωμένα ή φορεμένα σε ένα εντυπωσιακό mix & match, αποδεικνύουν την ευκολία με την οποία οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να εντάξει την Τέχνη στο καθημερινό της στιλ αποτελώντας και η ίδια Έμπνευση.Η σφαίρα συμβολίζει το «όλον»: Είναι ολιστική, θηλυκή, δημιουργεί και αγκαλιάζει τη ζωή.
Το σχήμα της σφαίρας υπάρχει παντού γύρω μας. Από τη Φύση, την Τέχνη, την Αρχιτεκτονική και τη Μητρότητα μέχρι τη Μοριακή Φυσική, τον πλανήτη Γη και το Σύμπαν. Οι καμπύλες της σφαίρας συμβολίζουν το “άπειρον”, δίχως αρχή και τέλος, διαθέτουν μοναδική ρευστότητα και χαρακτήρα γνώριμο και οικείο.

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v