Olympian Sandals, χειροποίητη πολυτέλεια, άνεση και διάρκεια στο χρόνο

Η εκλεπτυσμένη αισθητική και η δεξιοτεχνία συναντούν την πλούσια Ελληνική κληρονομιά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Τα Ολύμπια σανδάλια έχουν στόχο να αναδείξουν την πολύπτυχη γυναικεία ομορφιά χαρίζοντας στην γυναίκα του σήμερα το υπέρτατο στιλιστικό δώρο: χειροποίητη πολυτέλεια, άνεση και διάρκεια στο χρόνο.
Olympian Sandals, χειροποίητη πολυτέλεια, άνεση και διάρκεια στο χρόνο

Η εκλεπτυσμένη αισθητική και η δεξιοτεχνία συναντούν την πλούσια Ελληνική κληρονομιά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Τα Ολύμπια σανδάλια έχουν στόχο να αναδείξουν την πολύπτυχη γυναικεία ομορφιά χαρίζοντας στη γυναίκα του σήμερα, το υπέρτατο στιλιστικό δώρο: χειροποίητη πολυτέλεια, άνεση και διάρκεια στο χρόνο.



Τα Olympian Sandals ευελπιστούν να προσφέρουν σε όλες τις γυναίκες του κόσμου την αυτοπεποίθηση που τους αξίζει. Με ένα σταθερό στιλιστικό «βήμα» θα πετάξουμε μαζί σε Ολύμπια ύψη μέσα από μία εκτενή γκάμα διαχρονικών και μοντέρνων συλλογών.



Σχέδια που είναι εμπνευσμένα και παίρνουν μορφή από τη μυθολογία, την αρχαιότητα και καταλήγουν πάντα στη γυναίκα. Η σοφιστικέ αφαιρετικότητα, οι απαλές υφές και η σύγχρονη αισθητική αποτελούν τα κύρια συστατικά της φιλοσοφίας του brand και ολοκληρώνονται αρμονικά μέσα από τρεις γενιές παράδοσης και τεχνογνωσίας πάνω στην κατασκευή δερμάτινων ειδών και υποδημάτων.



Τα Olympian Sandals είναι 100% Ελληνικά και φτιάχνονται στο χέρι από τα πιο ποιοτικά Nubuck & Vachetta δέρματα της αγοράς.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v