NEMA Resort Wear: Το αγαπημένο ελληνικό brand που επιλέγουν πολλές γνωστές Ελληνίδες

Το ελληνικό fashion brand NEMA Resort Wear που έχει ξεχωρίσει για τα περίτεχνα κεντήματα και τα τολμηρά prints, έχει γίνει χωρίς αμφιβολία η Νο1 επιλογή για καλοκαιρινά looks που δεν περνούν απαρατήρητα.
NEMA Resort Wear: Το αγαπημένο ελληνικό brand που επιλέγουν πολλές γνωστές Ελληνίδες

Το ελληνικό fashion brand NEMA Resort Wear που έχει ξεχωρίσει για τα περίτεχνα κεντήματα και τα τολμηρά prints, έχει γίνει χωρίς αμφιβολία η Νο1 επιλογή για καλοκαιρινά looks που δεν περνούν απαρατήρητα. Από τα αέρινα καφτάνια του μέχρι τα δροσερά ντε-πιες, πρόκειται αναμφίβολα για ρούχα που αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών, καθώς είναι ιδανικά για κάθε απόδραση δίπλα στο κύμα, αλλά και για κομψές εμφανίσεις στην πόλη.

Η φετινή συλλογή ΝΕΜΑ έρχεται να μάς υπενθυμίσει πως όλα αλλάζουν κάτω από τον μοναδικό ελληνικό ήλιο και το καλοκαίρι δεν είναι παρά μια γιορτή, μια ευκαιρία, να ζήσουμε νέες περιπέτειες και να αφεθούμε. Ψυχικά, αλλά και ενδυματολογικά. Αυτό ακριβώς θέλησαν να πετύχουν και οι πιο στυλάτες επώνυμες Ελληνίδες, που θέλησαν να εκπέμψουν ανέμελα #summervibes επιλέγοντας NEMA κομμάτια για τις πιο καλοκαιρινές εμφανίσεις τους.

To απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου που μοιάζει με γοργόνα μέσα στο τυρκουάζ ΝΕΜΑ της, με τα έντονα κεντήματα που απεικονίζουν κοχύλια. Ένα φόρεμα passpartout που δείχνει εξίσου θεαματικό είτε φορεθεί με φλατ σανδάλια είτε με ψηλές παλτφόρμες και θα μας συνοδεύσει το ίδιο εύκολα στα καλοκαιρινά καλέσματα, αλλά και στην παραλία.

Μια ολόσωμη φόρμα συνδυάζει δυο πράγματα: πρακτικότητα και στιλ. Και η συγκεκριμένη λευκή ΝΕΜΑ που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού θα μας βγάλει ασπροπρόσωπεs παντού και πάντα, αφού είναι ευκολοφόρετη και easy going.

Ένα ηλιόλουστο κορίτσι σαν τη Τζένη Θεωνά δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει το πιο αισιόδοξο σχέδιο. Τα φωτεινά πολύχρωμα μοτίβα που χαρακτηρίζουν το best-seller φόρεμα του καλοκαιριού, είναι άκρως θηλυκά και θα αναδείξουν καταπληκτικά το μαυρισμένο μας δέρμα, κάνοντάς μας να λάμψουμε σε κάθε περίσταση.

Η αέρινη NEMA πουκαμίσα της Ιωάννας Μαλέσκου με τα  oversize μανίκια και τους απαλούς χρωματισμούς χαρίζει έξτρα πόντους κομψότητας σε κάθε look, είτε επιλέξουμε να την  συνδυάσουμε με το αγαπημένο μας παντελόνι για δείπνο στην πόλη, είτε αναβαθμίσουμε με αυτή το τζιν σορτσάκι για βόλτες στα σοκάκια του νησιού.

Το απόλυτο summer ensemble, όμως, το φόρεσε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Ο συνδυασμός του μπλε και του λευκού μας ταξιδεύουν αυτόματα σε κυκλαδίτικα τοπία και φυσικά είναι το κατάλληλο ΝΕΜΑ outfit για ένα αβίαστα μποεμ look, εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λάτρεψε αυτό το δροσερό NEMA φόρεμα με το εξωτικό print, και τα έντονα ντραπέ που δίνουν άλλο αέρα σε κάθε βήμα, καθώς ακολουθούν την κίνηση μας.

Η άνετη εφαρμογή ενός φορέματος και η ελευθερία κινήσεων μέσα σε αυτό δεν συγκρίνονται με τίποτα. Αυτό το χαλαρό ΝΕΜΑ φόρεμα σε μπρονζέ και κρεμ αποχρώσεις που επέλεξε η Βάσω Κολλιδά, αποτελεί ένα από τα must-have κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, αφού όσο το θερμόμετρο ανεβαίνει, τόσο τα λινά θα μας «κλείνουν το μάτι» για τα πιο δροσερά looks.

Aνακαλύψτε τα ΝΕΜΑ Resort Wear σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και παραδωθείτε στη μαγεία ενός stylish, ελληνικού καλοκαιριού. #ΒeANemaGirl !

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v