Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

Η Fur-Free Kooreloo ξεκινά Σχέδιο Δράσης φιλικό προς τα ζώα

Η Fur-Free Kooreloo ξεκινά Σχέδιο Δράσης φιλικό προς τα ζώα

Εναρμονισμένη με τις ηθικές αξίες των ιδρυτών της, η εταιρεία Kooreloo έχει ήδη σταματήσει την χρήση ζωϊκής γούνας σε όλα της τα σχέδια και προϊόντα από το 2019.

Η εταιρεία προχωράει σήμερα με τη χαρτογράφηση των απαραίτητων κινήσεων προκειμένου όλη η διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής των προϊόντων Kooreloo να γίνει φιλική προς τα ζώα μέχρι το λανσάρισμα της Συλλογής Resort 2022.

Στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου, η Kooreloo σκοπεύει να σταματήσει τη χρήση φυσικού δέρματος στην παραγωγή τσαντών μέχρι το τέλος του 2021 και στη σειρά των υποδημάτων μέχρι το τέλος του 2022.

Επιπλέον, η συν-ιδρύτρια και επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας, Λίλα Καραγιάννη,  ήδη χρησιμοποιεί, για όλα τα μελλοντικά σχέδια νέων σειρών της εταιρείας (ρουχισμό, αξεσουάρ), cruelty-free, δηλαδή φυτικά προερχόμενες πρώτες ύλες, που δεν προέρχονται αλλά ούτε και έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.Η Kooreloo λειτουργεί από τον Φεβρουάριο του 2015, σχεδιάζοντας και παράγοντας γυναικεία αξεσουάρ πολυτελείας. Έχει πετύχει ταχεία διείσδυση σε περισσότερες από 20 ώριμες αγορές ενώ τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε άνω των 250 high-end μπουτίκ και εμβληματικά πολυκαταστήματα, στα οποία περιλαμβάνονται το Neiman Marcus, το Saks Fifth Avenue, το Shopbop και το Le Bon Marché.H Kooreloo πραγματοποιεί online πωλήσεις λιανικής μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.kooreloo.com, ενώ προβάλει τις δημιουργίες και τη φιλοσοφία της μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο  Instagram, @kooreloo, που βασίζεται σε δημιουργημένο από χρήστες περιεχόμενο. 

 

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2