5FIVE goes Festive

Με έμπνευση από την ελληνική παράδοση και με μοναδική minimal αισθητική, η 5FIVE παρουσιάζει μια σειρά από 5 γούρια σε κόσμημα για να καλωσορίσει το νέο έτος!
5FIVE goes Festive

Με έμπνευση από την ελληνική παράδοση και με μοναδική minimal αισθητική, η 5FIVE παρουσιάζει μια σειρά από 5 γούρια σε κόσμημα για να καλωσορίσει το νέο έτος! Κατασκευασμένα στο χέρι από 18Κ επιχρυσωμένο ασήμι 925⁰ τα γούρια της 5FIVE είναι το ιδανικό δώρο που θα συνεχίσουν να φοριούνται όλη τη χρονιά για ένα 2021 γεμάτο τύχη και χαρά!



5 Lucky Charms 2021

Το πέταλο για καλή τύχη
Η καμπανούλα για ευλογία και χαρά
Το λυχνάρι για την πραγματοποίηση όλων των ευχών μας
H κρεμμύδα για προστασία του σπιτιού και της οικογένειας
Το κέρας της Αμάλθειας για πλούτο, αφθονία και ευημερία στις ζωές μας



Ανακάλυψε τη συλλογή από κοντά στη boutique της 5FIVE στην πλατεία Κολωνακίου και μέσα από το e-shop www.5five.gr ! Εκτός από κοσμήματα, εδώ θα βρεις ακόμη τις πιο ιδιαίτερες και ποιοτικές ιδέες για δώρο σε αξεσουάρ, αντικείμενα για το σπίτι και το γραφείο με minimal αισθητική, μοντέρνο σχεδιασμό και premium υλικά.

Για τη γυναίκα, για τον άνδρα, για το μωρό, για το σπίτι, για το γραφείο σε όποιον κι αν θέλεις να προσφέρεις, στη 5FIVE θα βρεις μια πλήρη value for money γκάμα επιλογών με υψηλή αισθητική, που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σου!

Και μόλις κάνεις την επιλογή σου, πέρνα στο μοναδικό packaging bar για να ξεκινήσει η «τελετουργία» του packaging εστιάζοντας στον εντυπωσιακό τρόπο συσκευασίας και παρουσίασης, στη 5FIVE η προσφορά ενός δώρου αναβαθμίζεται σε μια αξέχαστη εμπειρία που δημιουργεί συναισθήματα προσμονής, έκπληξης και χαράς και ικανοποιεί και τις 5 αισθήσεις του παραλήπτη!



Χάρισε τύχη και χαρά στον εαυτό σου και στους αγαπημένους σου ανθρώπους!

Ευτυχισμένο το 2021!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v