H Kooreloo άνοιξε Concept Store στη Δανία

Το αγαπημένο ελληνικό brand Kooreloo ένωσε τις δυνάμεις της με ένα εξίσου λαμπερό όνομα στη Δανία, την εταιρεία Bettina Beltner και δημιούργησε ένα καινούργιο conceptstore, στο οποίο θα είναι διαθέσιμες όλες οι συλλογές του brand.
H Kooreloo άνοιξε Concept Store στη Δανία

Το αγαπημένο ελληνικό brand Kooreloo ένωσε τις δυνάμεις της  με ένα εξίσου λαμπερό όνομα στη Δανία, την εταιρεία Bettina Beltner και δημιούργησε ένα καινούργιο conceptstore, στο οποίο θα είναι διαθέσιμες όλες οι συλλογές του brand.

Η Δανία επιλέχθηκε από την Kooreloo ως σημαντική αγορά αναφοράς,  η οποία εκπλήσσει διαρκώς με τη δύναμή της να γεννάει και να καθιερώνει νέες τάσεις στη διεθνή βιομηχανία της μόδας.

Η Kooreloo γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2015, ξεκινώντας ένα πολύχρωμο ταξίδι δημιουργίας. Σχεδιάζοντας και παράγοντας γυναικεία αξεσουάρ πολυτελείας αφήνει κάθε σεζόν το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στο χώρο της μόδας.

Σε όλη αυτή την εξαιρετική διαδρομή, το brand πέτυχε ταχεία διείσδυση σε περισσότερες από 20 ώριμες αγορές, ενώ ταυτόχρονα εισήχθη σε περισσότερες από 250 high-end μπουτίκ και εμβληματικά department stores, στα οποία περιλαμβάνονται το NeimanMarcus, το Saks 5th Avenue, το Barneys New York και το  Le Bon Marché. Επίσης πραγματοποιεί online πωλήσεις λιανικής μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.kooreloo.com

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v