Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Tο e&o Athens, γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του

Tο e&o Athens, γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του

To e&o Athens που σε ένα χρόνο κατάφερε να γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, αλλά και του τρόπου που κατάφερε να δέσει τις γεύσεις της Ταϊλάνδης, της Μαλαισίας, της Σρι Λάνκα, της Κίνας και της Ιαπωνίας και να δημιουργήσει ένα combo που αποτελεί τη μεγαλύτερη γευστική τάση παγκοσμίως, γιόρτασε με έναν ξεχωριστό τρόπο τα γενέθλιά του στον 8ο όροφο του Athens Marriott Hotel.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΔΡΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ

Με φόντο το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το e&o Athens υποδέχθηκε τους καλεσμένους του από τον χώρο της τέχνης, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και τον διαδικτυακό χώρο μιας και όλο το χρόνο έγινε πόλος έλξης των influencers.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΝΕΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ, ΧΡΥΣΙΑΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΑ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΛΑΝΤΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΕΥΑΡΑΚΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣ, ΑΟΥΡΟΡΑ ΧΑΤΖΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΟΥΡΗ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΤΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ

Το e&o και η Οικογένεια Χανδρή, προσκάλεσαν τους ambassadors του εστιατορίου στο λαμπερό πάρτυ, να απολαύσουν την απόλυτη fine dining experience με μια εντυπωσιακή custom made πρόσκληση που έγινε viral στα social media.

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY