Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

O οίκος YSL Beauty γιόρτασε την άφιξη του νέου γυναικείου αρώματος LIBRE

O οίκος YSL Beauty γιόρτασε την άφιξη του νέου γυναικείου αρώματος LIBRE

Ο οίκος YSL Beauty αφιερώνει το ΝΕΟ γυναικείο άρωμα LIBRE σε κάθε σύγχρονη γυναίκα, της οποίας η ελευθερία αποτελεί στάση ζωής και είναι ένας τρόπος να μένει πιστή στον εαυτό της, χωρίς συμβιβασμούς και αντιφάσεις.

Τζόση Βιτζήλαίου ( PR Manager ΑΜΒΥΞ ), Μίκα Χούντα ( Events Manager ΑΜΒΥΞ ), Καρατζέτζος Πασχάλης ( Υπεύθυνος Επικοινωνίας YSL Beauty )

Έτσι, ο οίκος YSL Beauty γιόρτασε την άφιξη του νέου γυναικείου αρώματος LIBRE σε ένα εμβληματικό νεοκλασικό κτίριο, στην Κηφισιά, που άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό. Μια βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στην ελευθερία και σε όλες τις γυναίκες που μπορούν να είναι δυναμικές και, ταυτόχρονα, εξαιρετικά θηλυκές.

Πλάτων Παπαγιανόπουλος, Υβόννη Ντόστα

Βιβή Αγγελάκη, Μίνα Μπιράκου, Στέλιος Καφαντάρης

Με πρέσβειρα το ίνδαλμα της pop μουσικής και της μόδας, Dua Lipa, τη σύγχρονη, απελευθερωμένη, ασυμβίβαστη γυναίκα YSL που ακολουθεί τους δικούς της κανόνες, το ΝΕΟ άρωμα εγκαινιάζει μία νέα εποχή, εκείνη της ελευθερίας. Στους διαφορετικούς χώρους του αρχοντικού, οι οποίοι θύμιζαν Παριζιάνικη gallery, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν όλες τις πτυχές του νέου αρώματος LIBRE. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη βραδιά διαδραμάτισε η εσωτερική διακόσμηση και το ειδικά διαμορφωμένο gift shop, στο οποίο οι καλεσμένοι μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε cult αντικείμενα όπως βινύλια, posters, coffee-table books και άλλα αξεσουάρ του οίκου YSL Beauty.

Ευφροσύνη Πολυζώη

Η Moët & Chandon γιόρτασε την έλευση του νέου αρώματος, προσφέροντας στους καλεσμένους personalized cocktails με λεβάντα και άνθη πορτοκαλιάς, εμπνευσμένα από τα βασικά συστατικά του αρώματος, καθώς και την εμβληματική Moët Imperial, δημιουργώντας ένα ακόμα μοναδικό #moetmoment.

Αργυράκη Ναταλία, Καρατζέτζος Πασχάλης

Τη βραδιά μουσικά έντυσε και απογείωσε ο γνωστός DJ Harry Varzabetian. Στο event παρευρέθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers.

Κάτια Δέδε

Κοντοβά Χριστίνα

Βλαντή Ραμόνα

Κατσικογιάννη Δώρα

 

"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις."

John Sculley

  • 1909 - Η Ελληνική κυβέρνηση αγοράζει το θωρηκτό Αβέρωφ, τα 8 από τα 24 εκατομμύρια δραχμές είναι δωρεά του Γεωργίου Αβέρωφ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY