Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Το πρώτο pop-up store «Maison Christian Dior» στην Ελλάδα άνοιξε στη Μύκονο

Το πρώτο pop-up store «Maison Christian Dior» στην Ελλάδα άνοιξε στη Μύκονο

Το νέο πολυτελές pop-up store «Maison Christian Dior», που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Nammos Village, υποδέχτηκε στον εντυπωσιακό χώρο του εκλεκτούς καλεσμένους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική αρωματική εμπειρία.Ανάμεσά τους οι Αθηνά Οικονομάκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Έλενα Γαλύφα, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαρίνα Βερνίκου, περιηγήθηκαν στον κομψό κόσμο του «Maison Christian Dior», γνώρισαν την exclusive συλλογή από 22 αρώματα, κεριά, σαπούνια και μεταξωτά φουλάρια αρωματισμού Mitzah του Οίκου και ανακάλυψαν τις αγαπημένες τους συνθέσεις. Την κορδέλα της νέας μπουτίκ έκοψε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Oliver Bergbaum.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Χρυσιάννα Ανδριoπούλου, Τάνια Τρακάκη (Dior), Άρτεμις Γκαραγκάνη (Dior), Μαρία Παπαγεωργίου, Μαρία Ζουμπέρ (Nammos Village), Oliver Bergbaum (Dior), Έβελυν Καζαντζόγλου, Έλενα Γαλίφα, Ζέτα Τσακούμη, Μαρίνα Βερνίκου, Δώρα Κατσικογιάννη, Χρυσάνθη Κουρούπη, Αθηνά Οικονομάκου

Μαρία Ζουμπερ (Nammos Village), Oliver Bergbaum (Dior)

Η παθιασμένη αγάπη για το άρωμα υπήρξε πάντα χαραγμένη στην ιστορία του Οίκου Dior. Μέσα από αυτή την κληρονομιά γεννήθηκε το «Maison Christian Dior». Πρόκειται για ένα pop-up store προσεκτικά σχεδιασμένo μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να φιλοξενεί ένα νέο σύμπαν Dior, αποκλειστικά αφιερωμένο στις περίφημες αρωματικές συλλογές και την τέχνη του δώρου που έχει απογειώσει ο Οίκος.

Αθηνά Οικονομάκου

Έβελυν Καζαντζόγλου

Μαρίνα Βερνίκου, Τάνια Τρακάκη (Dior), Άρτεμις Γκαραγκάνη (Dior)

Ζαννής Φραντζέσκος

Έβελυν Καζαντζόγλου, Ζέτα Τσακούμη

Το pop-up store «Maison Christian Dior» στο Nammos Village θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τον Σεπτέμβριο.


"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY