Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά στο πιο κοσμοπολίτικο στέκι της πόλης

Μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά στο πιο κοσμοπολίτικο στέκι της πόλης

Με ένα καλοκαιρινό δείπνο για φίλους, θέλησε το ATHÉNÉE να γιορτάσει τη γοητεία που χαρακτηρίζει τα βράδια του καλοκαιριού στην Αθήνα και να σηματοδοτήσει τη νέα εποχή του ιστορικού χώρου, αλλά και της πόλης μας.

Χριστίνα Μπόμπα – Μαρίνα Βερνίκου

Στον υπέροχο κήπο του, κάτω από τα αστέρια και την δροσιά των δέντρων της Βουκουρεστίου, 50 εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια fine dining & drinking εμπειρία.

Φαίη Μπέη – Χρύσανθος Πανάς


Αλεξάνδρα Κατσαΐτη – Ανθή Σαλαγκούδη

Το ειδικά διαμορφωμένο μενού, με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα και την υπογραφή του βραβευμένου executive chef Νίκου Σκλήρα, αλλά και τα κοκτέιλ που επιμελήθηκε για την εκδήλωση η cocktail designer Mυρσίνη Σπανέλη χάρισαν έντονη γεύση και άρωμα καλοκαιριού στην βραδιά.


Μια βραδιά που επιβεβαίωσε την δίκαιη ανάδειξη του ATHÉNÉE στον απόλυτο προορισμό του #AthensRevival σε μια καινούργια γειτονιά που διαμορφώνεται με Ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα.

Anita Brand – Χάρης Χριστόπουλος

Το στέκι της πόλης κατάφερε να ξαναδώσει στην Αθήνα την αστική της αίγλη και γράφει την καινούργια λαμπρή του ιστορία.

Έβελυν Καζαντζόγλου – Στέλιος Κουδουνάρης

Ευφροσύνη Πολυζώη

Χρυσάνθη Κουρούπη – Δημήτρης Τσακούμης

Γιάννης Ράπτης (MI-RO) - Γιώργος Μπουκουβάλας - Δημήτρης Μαστρόκαλος (MI-RO)

Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης – Ζέτα Τσακούμη

 

Φωτογραφίες: Μαρία Μαρκέζη

"Η Τέχνη είναι το πιο ωραίο από όλα τα ψέματα."

Claude Debussy, 1862-1918, Γάλλος μουσικός

  • 1912 - Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές Αρχές και ανακηρύσσουν την Ικαριακήν Πολιτείαν, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οπότε άγημα του Ελληνικού Στόλου αποβιβάζεται στη νήσο και την απελευθερώνει οριστικά.
    1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.
    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY