Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Mediterranean Glamour, η νέα Collection Resort 2020 της Ingrid Incisa di Camerana

Mediterranean Glamour, η νέα Collection Resort 2020 της Ingrid Incisa di Camerana

Η νέα Collection Resort 2020 της Ιταλίδας σχεδιάστριας Ingrid Incisa di Camerana παρουσιάστηκε σε αποκλειστικότητα, στο κατάστημα της Ileana Makri στο Κολωνάκι.

ΕΤΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ, Ingrid Incisa di Camerana, ΜΥΡΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Μέσα από εντυπωσιακές φόρμες, καθρέπτες και διακοσμητικά στοιχεία που παρέπεμπαν σε Matisse και Calder, η ξεχωριστή αυτή παρουσίαση έφερε όλον τον ήλιο και το φως της Μεσογείου στο κατάστημα της Πατριάρχου Ιωακείμ, ντύνοντας τις καλεσμένες με τα πιο κομψά και λαμπερά σανδάλια του καλοκαιριού.

Ingrid Incisa di Camerana

Η σχεδιάστρια δημιούργησε μία ελίτ σειρά εμπνευσμένη από τα ταξίδια, τον εκλεκτικό τρόπο ζωής και τη συνεχή επαφή της με διαφορετικές κουλτούρες και ανθρώπους των τεχνών. Το αποτέλεσμα είναι μία εντυπωσιακή κολεξιόν χειροποίητων υποδημάτων που συνδυάζει την λάμψη της Μεσογείου και την αδιαμφισβήτητη ιταλική ποιότητα.

Κατασκευασμένα από τον κορυφαίο κατασκευαστή υποδημάτων Cesare Martinoli-Caimar στο Vigevano, την πόλη όπου παράγονται τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της υποδηματοποιίας παγκοσμίως, κάθε ζευγάρι αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι υψηλής δεξιοτεχνίας που αγγίζει την τελειότητα και μοιράζεται τα ίδια στοιχεία: δέρμα κομμένο στο χέρι, εξαίσια φινίρισμα και τέλεια εφαρμογή.

Σε χρώματα και σχήματα που παραπέμπουν στο μεσογειακό καλοκαίρι, η συλλογή εντυπωσιάζει με τις θηλυκές φόρμες, τα λαμπερά χρώματα, τα υψηλής ποιότητας, εξωτικά δέρματα και τα πολυτελή υλικά όπως φτερά παγονιού, κρύσταλλα Swarovski και άλλα διακοσμητικά στοιχεία εμπνευσμένα από την προσωπική συλλογή κοσμημάτων της σχεδιάστριας.

Ileana Makri ΚΟΛΩΝΑΚΙ Alexandra Burke, Ingrid Incisa di Camerana, Tina Abegg

Πολυτελή και σαγηνευτικά, τα χειροποίητα κομμάτια αποπνέουν κομψότητα, θηλυκότητα, γοητεία και αυθεντικό ιταλικό στιλ. Από τα highlight της παρουσίασης ήταν και η αποκλειστική συλλογή Tutti Frutti di Mare, μια ειδική έκδοση χειροποίητων σανδαλιών και παπουτσιών με ζωηρά χρώματα και παιχνιδιάρικα μοτίβα, εμπνευσμένα από τη θάλασσα και τους θησαυρούς του βυθού.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

ΕΤΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ

Ludovica Incisa di Camerana, Ludovico Guidi

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, Hala Khoury

ΧΑΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΕΤΑ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ 

ΜΥΡΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

"Η ωραιότητα της απλότητας έγκειται στην πολυπλοκότητα που προσελκύει."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.
    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY