Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

H νέα συλλογή γυαλιών Zeus+Δiοne στα Optical Papadiamantopoulos

H νέα συλλογή γυαλιών Zeus+Δiοne στα Optical Papadiamantopoulos

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση της νέας ολοκληρωμένης συλλογής γυαλιών ηλίου και οράσεως ‘Archetypon’ του brand Zeus+Δiοne στην κορυφαία ελληνική αλυσίδα Optical Papadiamantopoulos.

O Kώστας Δεστούνης CEO της Nea Optiki, ο Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος, η co-founder της Z+Δ Μιμίκα Κολοτούρα και ο Άγγελος Δεστούνης CFO της Nea Optiki

Το γνωστό ελληνικό brand Zeus+Δiοne, που οι δημιουργίες του εμπνέονται από την πλούσια παράδοση και μεταφράζονται με ένα σύγχρονο τρόπο σε είδη μόδας, τολμά και μπαίνει στον κόσμο των γυαλιών ηλίου και οράσεως.

Ο Αδάμ Παπαδιαμαντόπουλος, η Ζακλίν Παπαδιαμαντοπούλου και ο Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τα μοναδικά γυαλιά της διαχρονικής ‘Archetypon’ SS19 Eyewear Collection.

Η Αννούσα Μελά και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος

Η co-founder της Z+Δ Μιμίκα Κολοτούρα, η σχεδιάστρια της Z+Δ Λύδια Βουσβούνη, η artistic director της Z+Δ Τίνα Δασκαλαντωνάκη και η Έλενα Μαυρομιχάλη

Η Δωροθέα Ξενάκη, Γενική Διεύθυνση τμήματος ηλίου ομίλου Optical Papadiamantopoulos με την Ευφροσύνη Πολυζώη

Η co-founder της Z+Δ Μιμίκα Κολοτούρα με την Ντάρμα Αρετή

Η συλλογή ‘Archetypon’ αποτελεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας το κλασικό με το σύγχρονο και χαρακτηρίζεται από μίνιμαλ, γεωμετρικές γραμμές με ακρίβεια στο σχεδιασμό. Χαρακτηριστικό έμβλημα το «Δ» στους βραχίονες που χαρακτηρίζει την ιδιαίτερη αισθητική της Zeus + Δione, όπως και οι τολμηρές, μοντέρνες αποχρώσεις που συνθέτουν την πολυτέλεια και τη διαχρονική απλότητα της συλλογής.

Πιστά στην παράδοση της χειροποίητης διαδικασίας, τα δύο brands φέρνουν στο φως μοντέλα που παράγονται στο μοναδικό ελληνικό εργοστάσιο κατασκευής γυαλιών από έμπειρους τεχνίτες και άριστες ιταλικές πρώτες ύλες, χρησιμοποιώντας παράλληλα φακούς Carl Zeiss, που θεωρούνται οι καλύτεροι στον κόσμο. Η διάθεση της συλλογής στα οπτικά καταστήματα γίνεται μέσω της εταιρείας ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.

 

"Η ανεκτικότητα είτε είναι καλή για όλους είτε δεν είναι καλή για κανέναν."

Έντμουντ Μπερκ, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

  • 240 π.X. - O Ερατοσθένης υπολογίζει την περίμετρο της Γης.
    1913 - Κηρύχθηκε ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος.
    2000 - Η Ελλάδα υπογράφει την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

© 2002-2019 MEDIA2DAY