Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Christmas sHOp.sHOp.sHOp

 Christmas sHOp.sHOp.sHOp

5η χρονιά για το πιο μαγικό bazaar στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα!

Την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά το πολυθεματικό bazaar Christmas sHOp.sHOp.sHOp στην Αίθουσα Galaxy του Hilton.

Το Christmas sHOp.sHOp.sHOp θα υποδέχεται τους επισκέπτες του από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ για να περάσουν μια μέρα σε απόλυτα εορταστικό κλίμα με θέα τη φαντασμα- γορική Αθήνα και να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους.Στο 5ο Christmas sHOp.sHOp.sHOp συμμετέχουν 27 αγαπημένα ελληνικά brands που παρου- σιάζουν ιδανικές λύσεις από τις συλλογές τους για τα απαραίτητα Χριστουγεννιάτικα δώρα και όχι μόνο. Οι επισκέπτες του bazaar θα δουν τις νέες χειμερινές σειρές γυναικείων ρούχων των ANTHE COLLECTION, 4TAILORS, MY MATI και THE TWINS, θα γνωρίσουν τα καταστήματα BA- ROQUE BOUTIQUE και GALLEROIA, αλλά και τις ιδιαίτερες προτάσεις για το παιδί από τα LOVE. PLAY. LAUGH, MOTHERTOUCH και MR AND SON. Το ελληνικό χειροποίητο κόσμημα και αξεσουάρ εκπροσωπείται από τις BASIΛEIA, GOUPI JWLS, IOSIFINA, KYKLOMODE, N O L A H και SOMEDAY, ενώ ξεχωριστές ιδέες για διακόσμηση, στολισμούς και γούρια θα πα- ρουσιάσουν οι BEAUCOUP, ELEFTHERIART, PINK LEMONADE και VMIXO. Μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ομορφιάς από τις ALOE PLUS, ONE BEAUTY και πρωτότυπες προτάσεις δώρων από τα BEAUTY DIARIES, ODΞ TO SOCKS και το PAW BOX υπόσχονται να καλύψουν κάθε υποχρέωση ακόμα και προς τους τετράποδους φίλους όλων, ενώ οι γευστικές δημιουργίες των GUS & STATHIS, PANDROSIA και THE NUTLERS θα ικανοποιήσουν εκείνους που ανα- ζητούν τη γεύση ακόμα και στο δώρο!

 

"Οι πεποιθήσεις μπορούν να χειραγωγηθούν. Μόνο η γνώση είναι επικίνδυνη."

Frank Herbert, 1920-1986, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1921 - Αντιπαρατάσσονται τα αντίπαλα στρατεύματα Ελλήνων και Τούρκων στη Μικρά Ασία.
    1925 - Ο στρατηγός Θεόδωρος Πάγκαλος επιβάλλει τη βραχύβια δικτατορία του.
    1941 - Η ιταλική σημαία υψώνεται στην Ακρόπολη, δίπλα στη γερμανική και την ελληνική.
    1959 - Η Κούβα κρατικοποιεί 2,35 εκατομμύρια εκτάρια γης, σύμφωνα με τη νέα αγροτική μεταρρύθμιση.
    1991 - Η Γιουγκοσλαβία διασπάται. Σλοβενία και Κροατία κηρύσσουν την ανεξαρτησία τους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY