Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Christmas sHOp.sHOp.sHOp

 Christmas sHOp.sHOp.sHOp

5η χρονιά για το πιο μαγικό bazaar στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα!

Την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά το πολυθεματικό bazaar Christmas sHOp.sHOp.sHOp στην Αίθουσα Galaxy του Hilton.

Το Christmas sHOp.sHOp.sHOp θα υποδέχεται τους επισκέπτες του από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ για να περάσουν μια μέρα σε απόλυτα εορταστικό κλίμα με θέα τη φαντασμα- γορική Αθήνα και να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους.Στο 5ο Christmas sHOp.sHOp.sHOp συμμετέχουν 27 αγαπημένα ελληνικά brands που παρου- σιάζουν ιδανικές λύσεις από τις συλλογές τους για τα απαραίτητα Χριστουγεννιάτικα δώρα και όχι μόνο. Οι επισκέπτες του bazaar θα δουν τις νέες χειμερινές σειρές γυναικείων ρούχων των ANTHE COLLECTION, 4TAILORS, MY MATI και THE TWINS, θα γνωρίσουν τα καταστήματα BA- ROQUE BOUTIQUE και GALLEROIA, αλλά και τις ιδιαίτερες προτάσεις για το παιδί από τα LOVE. PLAY. LAUGH, MOTHERTOUCH και MR AND SON. Το ελληνικό χειροποίητο κόσμημα και αξεσουάρ εκπροσωπείται από τις BASIΛEIA, GOUPI JWLS, IOSIFINA, KYKLOMODE, N O L A H και SOMEDAY, ενώ ξεχωριστές ιδέες για διακόσμηση, στολισμούς και γούρια θα πα- ρουσιάσουν οι BEAUCOUP, ELEFTHERIART, PINK LEMONADE και VMIXO. Μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ομορφιάς από τις ALOE PLUS, ONE BEAUTY και πρωτότυπες προτάσεις δώρων από τα BEAUTY DIARIES, ODΞ TO SOCKS και το PAW BOX υπόσχονται να καλύψουν κάθε υποχρέωση ακόμα και προς τους τετράποδους φίλους όλων, ενώ οι γευστικές δημιουργίες των GUS & STATHIS, PANDROSIA και THE NUTLERS θα ικανοποιήσουν εκείνους που ανα- ζητούν τη γεύση ακόμα και στο δώρο!

 

SPONSORED LINKS

"Να αλλάζεις και να βελτιώνεσαι είναι δυο διαφορετικά πράγματα."

Γερμανική παροιμία

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY