Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Στην παρουσίαση του νέου γυναικείου αρώματος Honeysuckle & Davana από τον οίκο Jο Malone London

Στην παρουσίαση του νέου γυναικείου αρώματος Honeysuckle & Davana από τον οίκο Jο Malone London

Με ένα ξεχωριστό early lunch στον Πύργο Πετρέζα υποδέχθηκε το φθινόπωρο ο διάσημος βρετανικός οίκος αρωμάτων Jο Malone London, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου γυναικείου αρώματος Honeysuckle & Davana που μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά.


Το νέο άρωμα “Honeysuckle & Davana” από τον οίκο Jo Malone


Το νέο άρωμα και κερί “Honeysuckle & Davana”

Οι εντυπωσιακοί κήποι του επιβλητικού πύργου είχαν μεταμορφωθεί σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που παρέπεμπε σε πραγματική αγγλική εξοχή, καθώς οι μεθυστικές νότες από αγιόκλημα και αρτεμισία που αποτελούν τη βάση του αρώματος διαχέονταν στην ατμόσφαιρα.

Με κυρίαρχο σε όλη τη διακόσμηση το κίτρινο χρώμα της χαράς και της αισιοδοξίας, επιλεγμένοι εκπρόσωποι από το χώρο των Media, συντάκτριες ομορφιάς και bloggers είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν σε ένα πρωτότυπο art de la table τραπέζι πολλών μέτρων κάτω από πυκνά πλατάνια, απολαμβάνοντας δροσερά cocktails κι ένα εκλεκτό tailor-made μενού εμπνευσμένο από τα συστατικά του νέου αρώματος.


Anton Denver (Regional Education Manager Jo Malone London)

Ο Anton Denver, Regional Education Manager της Jο Malone London που βρέθηκε στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση, μύησε τις καλεσμένες στα μυστικά του αρώματος, ενώ ο top florist Σωτήρης Βρεττός και η ομάδα του προσέφεραν χειροποίητα στεφάνια από φρέσκα λουλούδια στις καλεσμένες, καθεμία από τις οποίες έλαβε το προσωπικό της άρωμα Honeysuckle & Davana μέσα στη χαρακτηριστική πολυτελή συσκευασία δώρου του οίκου.

Χειροποίητα στεφάνια από την ομάδα του Σωτήρη Βρεττού

Ηρώ Βαούτση (PR & Consumer Engagement Coordinator Jo Malone London), Anton Denver (Regional Education Manager Jo Malone London), Πέπυ Σιούτη (Δ/ντρια Jo Malone London)

Ιωάννα Τριανταφύλλη (Product Manager Jo Malone London), Αντιγόνη Σαχινίδου (Account Manager Dialogue PR), Ηρώ Βαούτση (PR & Consumer Engagement Coordinator Jo Malone London), Χρύσα Σπυροπούλου (Marketing Manager Jo Malone London)

Παολίνα Διαμαντούλη, Δήμητρα Λαζαράτου

Πατρίτσια Περιστέρη-Μιλίκ

Ελένη Πατεράκη (Δ/ντρια Harper’s Bazaar), Μαρία Καλλιμασιά (Δ/ντρια Beaute)

Βασιλική Καρανζογιάννη, Ελένη Στασινοπούλου, Χριστίνα Ζάρδα

Ευφροσύνη Πολυζώη

Δήμητρα Λαζαράτου, Πέπυ Σιούτη (Δ/ντρια Jo Malone London)

Χρυσάνθη Κουρούπη, Χρήστος Ιορδάνου (Brand Ambassador Jo Malone London

 

photo Studio Panoulis

"Η ανεκτικότητα είτε είναι καλή για όλους είτε δεν είναι καλή για κανέναν."

Έντμουντ Μπερκ, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

  • 240 π.X. - O Ερατοσθένης υπολογίζει την περίμετρο της Γης.
    1913 - Κηρύχθηκε ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος.
    2000 - Η Ελλάδα υπογράφει την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

© 2002-2019 MEDIA2DAY