Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

DITA Eyewear όταν η δυτική δημιουργικότητα συναντά την Ιαπωνική καινοτομία

 DITA Eyewear όταν η δυτική δημιουργικότητα συναντά την Ιαπωνική καινοτομία

Η εταιρεία DITA Eyewear γιόρτασε τη συνεργασία της με το δίκτυο καταστημάτων Optical Papadiamantopoulos και την άφιξη του συλλεκτικού μοντέλου Rikton, διοργανώνοντας δύο Trunk Shows στα παραρτήματα Κηφισιάς και Γλυφάδας.Ο κύριος Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος μαζί με την ομάδα της Optical Papadiamantopoulos

Εκπρόσωποι του Τύπου, celebrities και influencers είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν όλα τα γυαλιά της DITA, καθώς και να γνωρίσουν το εμβληματικό μοντέλο Rikton, το πρώτο γυαλί ηλίου που συνδυάζει την χρήση δύο ζευγών φακών στον ίδιο σκελετό, ενός απλού έγχρωμου ζεύγους και ενός φωτοχρωμικού.

Η Δωροθέα Ξενάκη της Optical Papadiamantopoulos, η Νίκη Κάρτσωνα και η Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες

Η Ευφροσύνη ΠολυζώηΕξαιρετικά ελαφριά και εκπληκτικά σχεδιασμένα, τα γυαλιά DITA επικεντρώνονται στη λεπτομέρεια. Κάθε σκελετός είναι φιλοτεχνημένος στο χέρι από Ιάπωνες τεχνίτες και χρειάζεται 320 παραγωγικά βήματα σε διάστημα 8 μηνών προκειμένου να είναι έτοιμος προς πώληση. Σαν αποτέλεσμα, και χάρη στη δυναμική ομάδα ανθρώπων πίσω από την έρευνα, την ανάπτυξη και το design, η εταιρεία έχει αποκτήσει το σεβασμό καταναλωτών κι επαγγελματιών λόγω των υψηλών ποιοτικών standards που θέτει, γύρω από τα οποία «κρίνονται» και οι ανταγωνιστές της.

Ο Κωνσταντίνος Δανός

Η Σοφία Σούζα και ο Γαβριήλ Νικολαΐδης

Η Δέσποινα Ισοπούλου

Η Τζίνα Σμαριανάκη

Η εταιρεία διαθέτει καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ιαπωνία και Χονγκ Κονγκ, ενώ στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη μέσω της εταιρείας χονδρικής Glassroom και πωλείται, μεταξύ άλλων, και στα καταστήματα Optical Papadiamantopoulos.

SPONSORED LINKS

"Κατά κάποιο περίεργο τρόπο, το να διαβάζεις ένα βιβλίο ποτέ δεν σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στέκεσαι ακίνητος."

Jef Mallett, Αμερικανός συγγραφέας κόμικς

  • 1866 - Ο Γεώργιος Σκούφος αναλαμβάνει δήμαρχος Αθηναίων.
    1915 - Χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά χημικά όπλα στη μάχη της Υπρ.
    1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

© 2002-2019 MEDIA2DAY