Στην παρουσίαση των καλοκαιρινών συλλογών γυαλιών ηλίου της εταιρείας Βαϊράμογλου

Στον όμορφο χώρο του Beauty Killed The Beast, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η παρουσίαση των καλοκαιρινών συλλογών γυαλιών ηλίου της εταιρείας Βαϊράμογλου.
Στην παρουσίαση των καλοκαιρινών συλλογών γυαλιών ηλίου της εταιρείας Βαϊράμογλου

Στον όμορφο χώρο του Beauty Killed The Beast, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,  η παρουσίαση των καλοκαιρινών συλλογών γυαλιών ηλίου της εταιρείας Βαϊράμογλου.

Bάσω Κολλιδά

Νικολέττα Ράλλη, Κωνσταντίνος Αργυρός

Πλήθος επωνύμων, δημοσιογράφων και influencers βρέθηκαν στον εντυπωσιακό χώρο που είχε διαμορφωθεί σαν ένα σύγχρονο experience store οπτικών, για να αναζητήσουν το τέλειο ζευγάρι γυαλιών γι΄αυτό το καλοκαίρι.



Η ομάδα Marketing και Πωλήσεων της εταιρίας Βαϊράμογλου

Οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης υποδέχτηκαν τους καλεσμένους σε ένα εξωτικό περιβάλλον με άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, cocktails και φυσικά με τα πιο εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου από την τεράστια ποικιλία που προσφέρει η εταιρεία-αντιπρόσωπος των πιο cool eyewear brands. (VEDI VERO, Charlie Max, Bolon, Vivienne Westwood, Pepe Jeans, ill.i by will.i.am, Hally&Son, Ted Baker, Superdry, Hackett, Stealer, INVU, Marc Stone, O,neil, 41, Zerorh+).



Μαντώ Γαστεράτου

Στην παρουσίαση, που εξελίχθηκε σε ένα καλοκαιρινό πάρτυ, παρευρέθησαν εκτός από τους εκπροσώπους του Τύπου και τους σημαντικότερους fashion influencers και πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί και TV παρουσιαστές.

Κώστας Μαρτάκης

Αποστολία Ζώη

Σήλια Κριθαριώτη

Νίκος Ψαρράς

 

φωτο Studio Panoulis

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v