Beauty Stars by Madame Figaro

Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά της απονομής!
Beauty Stars by Madame Figaro

Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά της απονομής!

To Beauty Stars by Madame Figaro, ο beauty διαγωνισμός που ανέδειξε τα 20 top προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς, έφτασε στο τέλος του. Η διαδικασία έφερε κοντά 5 beauty experts, 5 beauty editors, 30 influencers και 23.000 beauty lovers που έδωσαν τη δική τους ψήφο στα αγαπημένα τους προϊόντα.

Βίκυ Καγιά, Στέλλα Ράπτη 

Tο ιδανικό κλείσιμο για αυτόν τον beauty θεσμό που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δεν ήταν άλλο από ένα λαμπερό πάρτυ απονομής με μοναδικές παρουσίες- μια βραδιά αφιερωμένη στην ομορφιά!

Ελένη Στασινοπούλου, Νικολίνα Σιούζου, Κέλλυ Δεσύπρη, Βασιλική Καρανζογιάννη

Ο φιλόξενος χώρος του Gazoo Events με θέα την Ακρόπολη, υποδέχτηκε τις beauty lovers από νωρίς, ενώ το Beauty Stars σήμα από ροζ νέον από την Prisma Art στη σκηνή έδινε τον τόνο της βραδιάς και αποτελούσε το πιο insta-worthy φόντο για φωτογραφίες. Τις αφίξεις ακολούθησαν και οι απαραίτητες πόζες στο photobooth ως τη στιγμή που η παρουσιάστρια της βραδιάς, Βίκυ Καγιά, ανέβηκε στη σκηνή για το ζεστό καλωσόρισμα και την έναρξη της βράβευσης.

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Άννα Πρέλεβιτς, Αναστασία Περράκη

Μετά από μια εισαγωγή από την εκδότρια του Madame Figaro Στέλλα Ράπτη, η Αλεξάδρα Κατσαϊτη απένειμε τα βραβεία στην κατηγορία Beauty on a Budget και τη διαδέχθηκαν η Άννα Πρέλεβιτς και η Αναστασία Περράκη που ανέλαβαν να βραβεύσουν τους νικητές της κατηγορίας Beauty at the Pharmacy. Τέλος, την κατηγορία Luxury Beauty βράβευσαν η Ελένη Στασινοπούλου και η Λυδία Παπαϊωάννου.

Η ομάδα της L'oreal luxe

Ευφροσύνη Πολυζώη, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Ηλέκτρα Καλούδη, Αντιγόνη Σαχινίδου, Φανή Παράβαλου, Ιωάννα Βασιλοπούλου

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, Μαρία Παπαθανασίου, Έλενα Γαλίφα  

 

φωτο Studio Panoulis

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v