Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Η βραδιά οινογνωσίας του Lovegreece.com

Η βραδιά οινογνωσίας του Lovegreece.com

15 οινοποιεία, 15 ιστορίες που μας ταξίδεψαν στις ομορφότερες γωνιές τις Ελλάδας και μας έδωσαν μαθήματα για το τι μπορεί να πετύχει κανείς με ταλέντο, μελέτη και δουλειά.

To Lovegreece.com αποτελεί μια από τις πιο δημιουργικές πρωτοβουλίες του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη και της Προέδρου του κας Τζίνας Μαμιδάκη, που αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες και την αξία των Ελλήνων αποφάσισε μέσα από τη δραστηριότητά του να προβάλλονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό οι Έλληνες Leaders, οι χαρισματικοί επιχειρηματίες, νέες και καταξιωμένες δυνάμεις καλλιτεχνικής δημιουργίας, άτομα και οργανισμοί µε διακρίσεις στον τομέα τους.

Κωνσταντίνος Λαζαράκης, MW President Wine & Spirits Professional Centre, Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρος του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη και CEO bluegr Hotels & Resorts, Νίκος Πανίδης, Diploma and Syllabus Coordinator Wine & Spirits Professional Centre

Κυριακή Κωστολίδου, Project Manager του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη

Στο πλαίσιο αυτό, τo Lovegreece.com διοργάνωσε μία αληθινή γιορτή για την ελληνική οινοπαραγωγή τη στο ξενοδοχείο Life Gallery athens στην Εκάλη.  Με την εποπτεία του κου Κωνσταντίνου Λαζαράκη Master of Wine έγινε η παρουσίαση των 15 πιο πολλά υποσχόμενων ετικετών από ελληνικά οινοποιία και ακολούθησε μία εντυπωσιακή οινογνωσία υψηλών προδιαγραφών που κράτησε μέχρι τη νύχτα.

Κωνσταντίνος Μπουτάρης, Υλιάνα Στέγγου, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, MW President Wine & Spirits Professional Centre, Στέλλιος Μπουτάρης, Γιώργος Σαλπιγγίδης, Νίκος Δουλουφάκης, Βαρθολομαίος Λυραράκης, Αρίστος Σπανός, Βασίλης Τσακτσαρλής, Γιώργος Τσιμπίδης

Οι οινοπαραγωγοί που συμμετείχαν στην οινογνωσία, ξεκίνησαν δίνοντας από το πρωί ολιγόλεπτες συνεντεύξεις που θα παρουσιαστούν μέσα από το site LOVEGREECE.COM μιλώντας για την ιστορία και το μέλλον της δραστηριότητάς τους.

Σκοπός είναι να μπορέσουμε όλοι να γνωρίσουμε και να θαυμάσουμε έναν κόσμο γεμάτο πάθος, κόπο, ταλέντο, δουλειά, υπομονή, προσπάθειες και πολλές επιτυχίες. Τον κόσμο του ελληνικού κρασιού.

Λένια Μπουτάρη, Κωνσταντίνος Μπουτάρης και Μαρίνα Μπουτάρη

 

photo Studio Panoulis

SPONSORED LINKS

"Όταν πρόκειται για λεφτά, όλοι έχουν την ίδια θρησκεία."

Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
  1908- Κυκλοφορεί στην αγορά το μοντέλο Τ της Φορντ γνωστό και ως Tin Lizzie.
  1927- Ιδρύεται αυτόνομος οργανισμός διοίκησης του Λιμένα Πειραιώς, ο γνωστός ΟΛΠ.
  1948- Ίδρυση της αυτοκινητοβιομηχανίας Χόντα, στην Ιαπωνία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY