Η βραδιά οινογνωσίας του Lovegreece.com

15 οινοποιεία, 15 ιστορίες που μας ταξίδεψαν στις ομορφότερες γωνιές τις Ελλάδας και μας έδωσαν μαθήματα για το τι μπορεί να πετύχει κανείς με ταλέντο, μελέτη και δουλειά.
Η βραδιά οινογνωσίας του Lovegreece.com

15 οινοποιεία, 15 ιστορίες που μας ταξίδεψαν στις ομορφότερες γωνιές τις Ελλάδας και μας έδωσαν μαθήματα για το τι μπορεί να πετύχει κανείς με ταλέντο, μελέτη και δουλειά.

To Lovegreece.com αποτελεί μια από τις πιο δημιουργικές πρωτοβουλίες του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη και της Προέδρου του κας Τζίνας Μαμιδάκη, που αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες και την αξία των Ελλήνων αποφάσισε μέσα από τη δραστηριότητά του να προβάλλονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό οι Έλληνες Leaders, οι χαρισματικοί επιχειρηματίες, νέες και καταξιωμένες δυνάμεις καλλιτεχνικής δημιουργίας, άτομα και οργανισμοί µε διακρίσεις στον τομέα τους.

Κωνσταντίνος Λαζαράκης, MW President Wine & Spirits Professional Centre, Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρος του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη και CEO bluegr Hotels & Resorts, Νίκος Πανίδης, Diploma and Syllabus Coordinator Wine & Spirits Professional Centre

Κυριακή Κωστολίδου, Project Manager του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη

Στο πλαίσιο αυτό, τo Lovegreece.com διοργάνωσε μία αληθινή γιορτή για την ελληνική οινοπαραγωγή τη στο ξενοδοχείο Life Gallery athens στην Εκάλη.  Με την εποπτεία του κου Κωνσταντίνου Λαζαράκη Master of Wine έγινε η παρουσίαση των 15 πιο πολλά υποσχόμενων ετικετών από ελληνικά οινοποιία και ακολούθησε μία εντυπωσιακή οινογνωσία υψηλών προδιαγραφών που κράτησε μέχρι τη νύχτα.

Κωνσταντίνος Μπουτάρης, Υλιάνα Στέγγου, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, MW President Wine & Spirits Professional Centre, Στέλλιος Μπουτάρης, Γιώργος Σαλπιγγίδης, Νίκος Δουλουφάκης, Βαρθολομαίος Λυραράκης, Αρίστος Σπανός, Βασίλης Τσακτσαρλής, Γιώργος Τσιμπίδης

Οι οινοπαραγωγοί που συμμετείχαν στην οινογνωσία, ξεκίνησαν δίνοντας από το πρωί ολιγόλεπτες συνεντεύξεις που θα παρουσιαστούν μέσα από το site LOVEGREECE.COM μιλώντας για την ιστορία και το μέλλον της δραστηριότητάς τους.

Σκοπός είναι να μπορέσουμε όλοι να γνωρίσουμε και να θαυμάσουμε έναν κόσμο γεμάτο πάθος, κόπο, ταλέντο, δουλειά, υπομονή, προσπάθειες και πολλές επιτυχίες. Τον κόσμο του ελληνικού κρασιού.

Λένια Μπουτάρη, Κωνσταντίνος Μπουτάρης και Μαρίνα Μπουτάρη

 

photo Studio Panoulis

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v