Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Beauty Is…by Freddy Καλομπράτσος

Beauty Is…by Freddy Καλομπράτσος

Με σημείο συνάντησης το Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών, Σοφοκλέους 10, καλεσμένοι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι και φίλοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση του Freddy Καλομπράτσο, με σκοπό την αναζήτηση της ομορφιάς στο σύγχρονο κόσμο.

Καλλιόπη Καρβούνη, Freddy Καλομπρότσος και Βίκυ Καγιά

Στέλιος Κουδουνάρης και Fraddy Καλομπράτσος

Κατερίνα Κιάσσου, Freddy Καλομπράτσος και Πελίνα Θέμελη

Ομορφιά είναι… Δύο λέξεις, αμέτρητες ερμηνείες. Τι είναι τελικά η ομορφιά και πώς ορίζεται; «Ομορφιά είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι, υπάρχεις, λειτουργείς… Ομορφιά είναι αλήθεια… είναι παραδοχή – αποδοχή του εαυτού σου…Η ομορφιά είναι μέσα μας και το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης της…Η ομορφιά είναι παντού…»

Το παραπάνω μήνυμα μετέδωσε ο Freddy Καλομπράτσος με ένα ξεχωριστό art video στο οποίο διαφορετικοί χαρακτήρες της κοινωνίας μας παρουσίαζαν τη «δική» τους ομορφιά. Έπειτα ακολούθησε ένα ιδιαίτερο catwalk – παρουσίαση ανθρώπων της καθημερινότητας αλλά και οι μαθητές της σχολής, Freddy Make Up Stage, του Freddy Καλομπράτσο, ο κάθε ένας εκ των οποίων πρέσβευε μια διαφορετική παραδοχή της ομορφιάς.

Δήμητρα Τζαρέλα, Ευφροσύνη Πολυζώη, Μιχάλης Κούβελας

Ίνα Παλαμά, Freddy Καλομπράτσος και Γκρέτα Τσέτη

Με το πέρας της εκδήλωσης, στον χώρο Art Wall Project Space του Fresh Hotel ακολούθησε ένα ευχαριστήριο πάρτι του Freddy προς όλο τον κόσμο που έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Photo Panoulis 

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY