Στο λαμπερό πάρτι της Envie Shoes

Με ένα μεγάλο πάρτι, η Envie Shoes γιόρτασε στο Balthazar τα 50 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και καινοτομίας στο χώρο της υπόδησης, που την έχουν χρίσει ως μια από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Στο λαμπερό πάρτι της Envie Shoes

Με ένα μεγάλο πάρτι, η Envie Shoes γιόρτασε στο Balthazar τα 50 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και καινοτομίας στο χώρο της υπόδησης, που την έχουν χρίσει ως μια από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες επιχειρήσεις  στην Ελλάδα. 


Μαίρη Συνατσάκη – Δούκισσα Νομικού

Οι ambassadors του brand Δούκισσα Νομικού και Μαίρη Συνατσάκη έδωσαν φυσικά το παρών μαζί με όλα τα φανατικά #EnvieGirls για να ευχηθούν στην αγαπημένη ελληνική εταιρία και να σβήσουν μαζί με τους ιδιοκτήτες της Envie Shoes, Θεόδωρο, Γιώργο και Κωνσταντίνο Λαμπρινίδη, τα 50 κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα.

Κωνσταντίνος Λαμπρινίδης (ιδιοκτήτης Envie Shoes) – Μαίρη Συνατσάκη– Θεόδωρος Λαμπρινίδης (ιδρυτής Envie Shoes) - Δούκισσα Νομικού - Γιώργος Λαμπρινίδης (ιδιοκτήτης Envie Shoes)

Αυτή ήταν και η στιγμή που έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το πάρτι, το οποίο συνεχίστηκε μέχρι αργά, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τα ευφάνταστα κοκτέιλ “50 & Fabulous” και “#EnvieGirl” που δημιούργησε ειδικά για τη βραδιά  το Bombay Sapphire, το premium gin που ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

Χριστίνα Κανελλοπούλου – Ιλένια Γουίλιαμς – Ελένη Βουλγαράκη


Ευαγγελία Τσιορλίδα

Ήταν μια βραδιά όπως ακριβώς θα ταίριαζε στα 50 χρόνια συναρπαστικής πορείας που έχει διαγράψει η Envie Shoes. Λαμπερή, αισιόδοξη και γεμάτη μόδα, αφού οι λάτρεις των Envie Shoes είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και τα πρώτα σχέδια από τις νέες συλλογές Envie Shoes και Mairiboo For Envie για τη νεα σεζόν.

Χαρά Παππά

H νέα εκπληκτική συλλογή παπουτσιών ενθουσίασε, καθώς δίνει για μια ακόμη φορά τον παλμό, με εντυπωσιακά σχέδια που απηχούν τις so-hot-right-now τάσεις της μόδας, και σε συνδυασμό με την άνεση και την εξαιρετική ποιότητά τους με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια θα αποτελέσουν και πάλι τη Νο1 επιλογή των γυναικών για κάθε κομψή τους εμφάνιση.


Μαριαγάπη Ξυπολιά

Ιλένια Γουίλιαμς – Ελένη Βουλγαράκη – Ζέτα Τσακούμη (Do It For Fun PR) – Χριστίνα Κανελλοπούλου

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v