Στα εγκαίνια του καταστήματος ASHLEY

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αμερικανικής εταιρείας επίπλων ASHLEY στο πολυώροφο κατάστημα της Λ. Κηφισίας.
Στα εγκαίνια του καταστήματος ASHLEY

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αμερικανικής  εταιρείας επίπλων ASHLEY στο πολυώροφο  κατάστημα της Λ. Κηφισίας.

H ASHLEY ήρθε στην Ελλάδα για να κατακτήσει την εγχώρια αγορά επίπλων, όπως έχει κάνει σε όλο τον κόσμο. Το τετραώροφο κτίριο της Λ. Κηφισίας φόρεσε τα καλά του κι ο οικοδεσπότης Δημήτρης Βιτσαξάκης, υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες που θαύμασαν από κοντά τις προτάσεις της διεθνούς φίρμας ASHLEY που το 2005 είχε αναδειχθεί Νο1 εταιρία κατασκευής επίπλων στον κόσμο.


Ο CEO της ASHLEYHOMESTORE Δημήτρης Βιτσαξάκης και η σύζυγό του Κρίστυ Τζωρτζάκη ανάμεσα στις Γωγώ Αυγερινοπούλου, Κατερίνα Γκαγκάκη και Μαίρη Αυγερινοπούλου

Ο αμερικάνικος κολοσσός, δίνει την ευκαιρία να φτιάξουμε το σπίτι που πάντα ονειρευόμασταν, με εξαιρετικές προτάσεις , που συνδυάζουν μοναδικά το design με την ποιότητα.

Μιμή Ντενίση

Τα έπιπλα της ASHLEY πωλούνται σε περισσότερα από 20.000 καταστήματα σε 123 χώρες, ενώ έχει πάνω από 800 καταστήματα λιανικής πώλησης στον κόσμο. Με πωλήσεις άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μπορεί να χαρακτηριστεί ως εταιρεία-κολοσσός στην αγορά του επίπλου.

Αντώνης Λουδάρος

Το event των εγκαινίων, άριστα οργανωμένο από τους ανθρώπους της ASHLEY, εξελίχθηκε σε ένα πολύ όμορφο πάρτι, που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα. 

Η Σίσσυ Φιδά, με τον CEO της ASHLEYHOMESTORE Δημήτρη Βιτσαξάκη και τον Digital Marketing Manager της ASHLEY HOMESTORE, Γιώργο Λαμπράκη

Λευτέρης Ζαμπετάκης, με τον Δημήτρη Βιτσαξάκη και τον Γιώργο Λαμπράκη


Τζένη Μπότση και Ευαγγελία Συριοπούλου

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον CEO της ASHLEYHOMESTORE Δημήτρη Βιτσαξάκη


Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

 

Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Γερονικολού

 

Φαίη Μπέη

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v