Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Ατομική έκθεση της διάσημης Βρετανίδας εικαστικού Sara Pope στην Κέρκυρα

Ατομική έκθεση της διάσημης Βρετανίδας εικαστικού Sara Pope στην Κέρκυρα

Το Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu και η Loudos Fine Art κλείνοντας τον δεύτερο χρόνο της επιτυχημένης συνεργασίας τους , παρουσίασαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ατομική έκθεση της διάσημης Βρετανίδας εικαστικού Sara Pope, σε εκδήλωση  που έγινε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του ομίλου Domes Resorts στην Κέρκυρα παρουσία πολλών διακεκριμένων ανθρώπων από το χώρο του πολιτισμού και της τέχνης αλλά και τοπικών παραγόντων του νησιού.Η Sara Pope είναι γνωστή για τα τολμηρά έργα της με τα γυναικεία χείλη. Στόχος της είναι η σύλληψη του αισθησιασμού και της σαγηνευτικής δύναμης που μεταφέρεται από τα χείλη και το στόμα. Εκθέσεις της που ξεχωρίζουν είναι η Next Street Gallery, Paris, The Saatchi Gallery, London, The London Original Print Fair at the Royal Academy of Arts & SCOPE Miami.Έργα της Sara Pope περιλαμβάνονται συχνά σε δημοπρασίες του Οίκου Bonham’s στο Λονδίνο, ενώ πολλά βρίσκονται σε σημαντικές συλλογές, όπως η συλλογή του Βατικανού. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την γκαλερί Loudos Fine Art.

Ανάμεσα στους επίτιμους καλεσμένους η κα. Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), τίμησε την έκθεση με την παρουσία της, όπου μέσω ενός private viewing εντυπωσιάστηκε από τη συλλογή των έργων της Sara Pope και το εμβληματικό ξενοδοχείο Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu του ομίλου Domes Resorts.

 

"Η αμφιβολία δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, αλλά η βεβαιότητα είναι μία παράλογη κατάσταση."

Βολταίρος

  • 1791 - Γεννιέται ο Μάικλ Φαραντέι, Άγγλος επιστήμονας με σημαντική συμβολή στην εξέλιξη του ηλεκτρομαγνητισμού και της ηλεκτροχημείας.
    1869 - Ο Χρυσός του Ρήνου, πρώτο μέρος της τετραλογίας του Δαχτυλιδιού των Νιμπελούνγκεν του Ρίχαρντ Βάγκνερ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στο Μόναχο.
    1908 - Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Βουλγαρίας.
    1943 – Το ελληνικό αντιτορπιλικό Αδρίας Ι προσκρούει σε νάρκη. Από την έκρηξη αποκόπηκε η πλώρη του. Παρά τις ζημιές το πλοίο κατόρθωσε κα έφθασε στις τούρκικες ακτές με 21 νεκρούς και 30 τραυματίες.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2