Στον 7ο ουρανό της περιποίησης και της ομορφιάς

Επί της οδού Σκουφά ένας σύγχρονος χώρος υψηλής αισθητικής για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά του Κολωνακίου με λαμπερούς καλεσμένους.
Στον 7ο ουρανό της περιποίησης και της ομορφιάς

Επί της οδού  ένας σύγχρονος χώρος υψηλής αισθητικής για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά του Κολωνακίου με λαμπερούς καλεσμένους.

Το 7th heaven είναι ακριβώς αυτό που λέει και το όνομά του, ένας επίγειος παράδεισος περιποίησης με υπηρεσίες προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς για άνδρες και γυναίκες.

Με κάθε περιποίησή τους, οι καλεσμένοι απολαύσουν γευστικούς detox χυμούς Verve για αποτοξίνωση και αναζωογόνηση μαζί με ολιγόλεπτο μασάζ, όπου είναι μια μοναδική υπηρεσία που προσφέρει στους επισκέπτες του το 7th heaven salon.


 
Το 7th Heaven γνωρίζει πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος στην απαιτητική καθημερινότητα που ζούμε, γι' αυτό το λόγο δίνει τη δυνατότητα σε όσες κυρίες το επιθυμούν, να κάνουν ακόμα και 3 υπηρεσίες ταυτόχρονα, όπως , , ή μακιγιάζ!


 
Την ημέρα του event τίμησαν με την παρουσία τους η αισθητικός της Yellow Rose που ενημέρωσε τους καλεσμένους σχετικά με την επιδερμίδα τους, οι εκπρόσωποι των premium προϊόντων για τα μαλλιά Kevin Murphy, αλλά και η τεχνικός της OPI όπου παρουσίασε τα πιο hot χρώματα νυχιών για το καλοκαίρι του 2020.


 
Τέλος, η ομάδα του 7th heaven έχει δημιουργήσει για όλους, μία σειρά από ευφάνταστα πακέτα υπηρεσιών, τα 7th Heaven Specials, που δίνουν μια παραδεισένια νότα στις μικρές και μεγάλες σας στιγμές, όπως bachelorette party, baby shower αλλά και dream teen party για τις μικρότερες κυρίες, προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες περιποίησης και χαλάρωσης!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v