Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Summer in the City στο Athénée

Summer in the City στο Athénée

Το εμβληματικό Athénée στην οδό  Βουκουρεστίου, υποδέχθηκε πριν λίγες ημέρες  επώνυμους φίλους του,  για μια καλοκαιρινή βραδιά στους πανέμορφους εξωτερικούς χώρους του.
Ανάμεσά τους οι Νατάσσα Μποφίλιου, Στέλιος Παρλιάρος, Στέλιος Κουδουνάρης, Χριστίνα Κοντοβά και πολλοί άλλοι.

Νατάσσα Μποφίλιου, Χρύσανθος Πανάς

Χριστίνα Κοντοβά, Τζώνη Καλημέρης

Στέλιος Παρλιάρος, Γρηγόρης Τριανταφύλλου

Το ιστορικό στέκι θέλησε να μυήσει τους καλεσμένους του στη γοητεία που έχουν τα θερινά βράδια στην Αθήνα, προσφέροντάς τους, μια μοναδική fine dining εμπειρία με ειδικά διαμορφωμένο menu από τον υπερταλαντούχο chef Νίκο Σκλήρα, αλλά και δροσερές επιλογές από την καλοκαιρινή cocktail list.

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Δημήτρης Μαστρόκαλος

Δημήτρης Μαστρόκαλος, Στέλιος Κουδουνάρης

To αγαπημένο στέκι έχει καταφέρει να ξαναδώσει στην Αθήνα την αστική της αίγλη, συγκεντρώνοντας τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να γίνει το σημείο συνάντησης και για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Χρύσανθος Πανάς, Κατερίνα Γκαγκάκη

Μαρία Λεμονιά, Έφη Αλεβίζου

Μαίρη Καλύμνου, Ζετα Τσακούμη, Ευφροσύνη Πολυζώη

Κατερίνα Ευαγγελινού, Ζέτα Τσακούμη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Ιλένια Γουίλιαμς, Φωτεινή Πετρογιάννη, Ελένη Βουλγαράκη, Έλενα Γαλύφα

Ζέτα και Δημήτρης Τσακούμης

 

photo Studio Panoulis

"Οι αποτυχίες είναι οι πινακίδες κατεύθυνσης στον δρόμο για το επιθυμητό αποτέλεσμα."

C.S. Lewis, 1898-1963, Ιρλανδός συγγραφέας

 • 1483 - O Ριχάρδος Γ' γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
  1609 - Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
  1630 - Ο Σουηδός βασιλιάς Γουστάβος Αδόλφος ξεκινά απόβαση σουηδικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια του Τριακονταετούς Πολέμου στη Γερμανία.
  1827 - Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
  1913 -Ο Ελληνικός Στρατός (VII Μεραρχία) απελευθερώνει το Άνω Νευροκόπι.
  1921 -Ο Ελληνικός Στρατός (Γ' ΣΣ), μετά από σκληρή και αποφασιστική μάχη καταλαμβάνει το Δορύλαιο (Εσκή Σεχήρ) της Μικράς Ασίας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2